Followers

Sep 23, 2022

Kisah Semalam 23 Sept gegehhh~

 

Gigih!nak kurus mcm kakak sebelah saya ni... Semalam sis ada zumba, sebelum tu jumpa Kak Tin (Datin Haliza) beliau nak gi Umrah.. so tiada di pejabat dah la ni (cuti Umrah 2 Minggu)

Sis dah 5 hari tak naik lift, panjat tangga...
semoga sis terus disiplin dan bff dgn tanggaa stp pagiii

hihihih... bukan nak lawaa je nak, baik, cantik, molek, yg penting sihat sehingga pencen, 
Aamiin... arini (Jumaat 23 Sept HP sis taktahu cicir kt mane.. pepagi kelam kabuttt.. packing nak gi staycation, tunggu next entry gais...

hepi weekendddd uols...💋💋💋

2 princes N princess Yg Sweet:

Suria Amanda said...

keep it up...kalau Kak SA x tau la...sejak kena covid, dh x larat nak work out..bila nak ok x tau la

Fieza Sani said...

moga kawan iolls ni konsisten panjat tangga hari2..haha..wow gi staycation mana tu..nnti hapdate...

Post a Comment

tq 4ur comments~