Followers

Feb 1, 2009

Ape yg berlaku hujung bulan Januari???

jeng..jeng..jeng...hye all~

juz wanna drop a simple story here...

tarikh penting tu 28 Januari 2009 4 org penting - Aku, CC ku, kak jue, n Eja
bermula jam tengahari hingga ke lewat malam operasi mengemas opis, packing barang2 untuk move to new opis kat HOT, Seri Kembangan...alahai dekat dgn the mines tau, hehehe... syok nyeww...leh bayangkan tak, bapakkk banyak kotak2 dari boss, hingga anak2 boss, hingga lah dak2 opis nih..peghh!! penuh dua lori panjanggg...beroperasi dijangka kan dua hari tapi dipendekkan sehari....jenuhhh..mmg jenuhh...sian kat CC stay up untill 4am, perghhh...nasib baik bawak askar2 nye, hehehe..thanks sgt kat anak2 CC, sanggup tak tido monitor keje2 perpindahan di HOT...

tarikh penting lagik...29 Januari 2009 lewat petang itu, bergerak ke Penang, perjalanan selama 6 jam tu, amat la membosan kan, dan meletihkan, mau nye tak... sejukk sgt dok dlm bas tu, dah la tak ramai, anak2 CC, anak2 kak jue, yg menghiburkan hati dgn keletah yg menggamatkan dan memeriahkan suasana dlm bas, huhuuu... kul 12 tgh mlm sampai lah kami di Naza Hotel, Tanjong Tokong, Penang Mai....

31 Januari 2009 famili day, waaa..sunuk, dan happening la pagi tuu...
sume dpt adiah, takde yg kecuali...

1 Februari, Selamat Hari Wilayah,

2 Februari, selamat bercuti kowang...org2 wilayah cuti,
kami dah jadi org Selangor, keje laaa..selamat berkerja di opis baruu..kemas kemas, baru leh wat keje, keje banyak nih..mcm2 arahan boss, huhuhuuu...risau tak siap dan tak dapat setle kan keje tuu, huhuuu...tolong!!!!

thanks to my fiancee, u my life, my hope my destiny, love u, coz i beside me when i need u,
muahs, huhuhu~

5 princes N princess Yg Sweet:

Puteri Nuur At- Terawis said...

kui..kui..kui..
ko keje la eks 1hb rituw?
takpe.. takpe.. pasni, nuzul quran.. ko cuti, aku keje plaks.

eMMe said...

HYE PUTERI... FRED DAH BERTUNANG, TAU DAH KE?

mrssham said...

wah..dah pindah dkt ngan mines erk..syoknye...

eMMe said...

hye mar pun ade kat sini, thanks for ur comment...mish u mar...kim salam dak2 akept, hehee...

-v-~~geina~~-v- said...

salam mE...ko da pindah opis erk..so ko berulang je erk...ermm mE nk jumpa la..nk bg kad jemputan...

Post a Comment

tq 4ur comments~