Followers

Mar 26, 2009

What Happen 2 Me!?~

Tadi pagi, sampai-sampai aku di Lif parking, aku tekan arrow bwh, akak sebelah aku tekan arrow atas, hah!!! ape salah aku tekan butang arrow bawah?????
padahal opis aku atas, huhuhu, ni gara2 lambat sampai ofis la nih..
sib baik bos takde huhuuu...
bangun awal, masak bagai nak rak, lewat gaks aku sampai ofis....8.15am huh! lewatttt...
aku sengal...nak gi breakfast lak, bwk beg henset , henset mane? ak ene...... dlm handbag akuuu
sengal lagi..................
nih tadi, chat YM dgn kawan aku, betul la dia ckp kasi 9 dulang, 7 dulang belah laki, aku ckp eh!!! 'abg aku taknak mane leh camtu.... ehhh!!!!! betul laa, bleh2 huhuhuu!!!
gelabah ayam ko aku ari nih....wakakaa!!!!
aduhai, ape la nasib aku ari nih, hehehee....

4 princes N princess Yg Sweet:

Shifa said...

org nak kawen memang selalu camtu..
hehe..

eMMe said...

hahahaaa....
tak jugak
cessss.....

Puteri Nuur At- Terawis said...

eMMe,
ko kawin, lepas ni OK la tu.
semuanya centre balik. hehehe.

eMMe said...

oit Puteri...
bukan selalu jadi cenni
kan...kan...

aku dapat gi Kursus Secretary tuu...
name ko takde pun, kata nak join...

Post a Comment

tq 4ur comments~