Followers

Oct 29, 2009

Masih Terserlah seri Wajahku?!




Salam all, saje letak pics kat blog daripada tak post blog, baik letak gambar kan
weuweuweu....aku suke pink, tapi kalo pakai baju pink gi keje tak suke lak,
tak seri, tapi gambar ni wat aku jadi seri, terasa lagi seri pengantinku, hiks~

7 princes N princess Yg Sweet:

lovelywa said...

iskh2..sungguh pevasan ini budaks..ahaks

eMMe said...

auww...bau2 jeles telah muncul..heee

BUYEN said...

elehhhh
kak nink suke pink aperr...
simpan jerk beg koteh yg kamu bagi tuuuuu...pink kale gakk

eMMe said...

kak nink~ suke hanya majlis kawen jer, kalo tak suke, nnt tak seri la saya masa tuu, heeee...

Gyena Chobitz said...

mestilah terasa....setiap mlm tido ada bantal peluk bergerak....walllaweei

eMMe said...

gyena, amboi2, ewah2 dia nih, patot kawen gak budak neh, hehehe....tau tak pe, haa..haaa...

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

yeay..dah tgok gmbr kawen..baju ni beli ke..su ni tembam sket..bj emme cam kecik je ni..hihi

Post a Comment

tq 4ur comments~