Followers

Jun 2, 2017

Jamu Ketuk Tradisional Ra2Qu

Assalam...
Sape yang biasa makan jamu tahu la kesan kebaikan dia...
Ni nak kongsikan testimoni pengguna yang ada masalah period tidak teratur


InsyaAllah.. kite hanya ikhtiar.. Allah maha menyembuhkan...
yang plan untuk dapatkan anak juga.. boleh cuba Ra2Qu


Ra2Qu sesuai semua lapisan golongan, 
baik remaja,anak dara, si teruna, isteri, suami,mak, ayah

pst: saya dah amik jamu ni hampir setahun Alhamdulillah...
taknak dah jamu lain..
mujur ada Ra2Qu

4 princes N princess Yg Sweet:

Fiza Rahman said...

Hi! emme. Lama tak jalan sini. Breastfeeding mom sesuai tak makan jamu ni

Fieza Sani said...

Betul emme..siapa dh makan jamu,tahu la kebaikan dia..saya pun makan jamu gak cuma brand lain..mmg tip top gitu..hehe

E'in said...

wahhh.. macam best je jamu nie kak..

mamapp said...

Wow bagus jamu ni ye

Post a Comment

tq 4ur comments~