Followers

Oct 12, 2008

Syawal Minggu Lalu~

Salam Blogger yg dikasihi, Pada Selasa Syawal ke-7 bersamaan 7hb Oktober 2008, kawan mE masa Poly beraya ke rumah mE di Putrajaya, Azimah, Oby, anak2 nye, tak lupe, Shima, Munira, pun turut beraya, hehehee..bukan senang tau nak jumpe dowang nih, Ima n Oby tak pele, jauh la dowang Mai dari Johor, tu pun sebab mak metua Ima ade kat Puchong Perdana, tak baik kan kalo tak beraya ke rumah mE, shima kat KBS, alahai, dekat je tapi selalu jumpe secara accidentally n suddenly je, sama la dgn Munira nih, hrm...PA, mmg bz laa, manyak komitment, hahahaa...


Dari Kiri: Munira, Tengku Faris, Ima, Shima, mE~

mE n delila, ima dotter yg keletah~

oby n his sun~ tengku Farish

12 Oktober baru nih, Pn Shahirah pun dtg beraya plaks, alahai..sunuk nyew dpt jumpe...kawan ku sowang nih, dah nak masuk anak kedua dah, amboi, berlumbe2 eh kowang..besh nyeww...





Iman yg notty plus kedeq2...hihihii...


Pada 10 Oktober yg lalu Majlis Hari Raya telah diadakan di opis ku, nasib baik la ade kafeteria yg dah jadi Pejabat Sekretariat kan....luas, n selesa utk tetamu yg ramai...hahaaa...jom la tgk gambar nye...


Dari Kiri, Amir, Senyum, mE, SygKu Azwan, Pn Ida, Mr Haron n Ms. Punes


Iskk!!! Org nak raya, dowang wat reformasi, patot la tak ramai tetamu yg hadir
sape nak makan sate 1,000 tuuu...arghh..tapau je laa..hiks..

Kakak Katere sedang sibuk menyediakan juadah..
wah~ bagus nyeww , makanan pun sedap kan..

Majlis Makan Pun Bermula...mE yg tak mula makan
Sebelah mE; Ina, n Mar dowang ni kira baik la dgn mE..makan ehh..


Dari kiri, En Khuzaimi yg akan berkursus selama 6 bulan,
Bersama kak Jue n Eja


Ehm...tu la boss Saya yg sporting n suka berkaroke,
cewahhh...


tak ketinggalan, Cik Abe kite pun turut meraikan hari raya...hikss..


nih laaa Sebahagian Pegawai/Staff Bahagian Sukan/Sekretariat AUG08 yg ceria dan hapening...Salam Aidil Fitri n Maaf Zahir Batin Skali lagi, Kenangan Manis Kalian takkan dilupakan...Peace~

6 princes N princess Yg Sweet:

amin said...

mana muka oby? sebut dalam entry tapi tak di sertakan gambar mana boleh!! hahahaha and gambar anak pompuan dia org mana?

eMMe said...

gambar anak perempuan dowang adeee....
oby je takde...tak clear, nak tempek gak ke bro?!

amin said...

tempek je.. hahahhah tak berubah dak oby.. suruh dia call abg nanti waktu abg balik.. balik2 abg je yg call dia.. ahhahahha

eMMe said...

abg wan la call, mane dia nak tau abg balik Malaysia ke tak...iskkk abg wan nih...duit rayaa~

amin said...

duit raya tu apa? abg dah lama tak terima duit raya.. so secara automatic juga tak delah istilah bagi duit raya hahahahaha

eMMe said...

huh! abg wan buat2 tak reti ehhh....

Post a Comment

tq 4ur comments~