Followers

Oct 8, 2008

Wah~ Kisah Bulan Ramadhan dan Syawal 2008?!~

Salam Sume yg rajin baca blog mE, tengkiu sesangat,
Suka mE nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri dan maaf Zahir dan batin,
mE tau, mcm ada salah, silap, terkasar, tercuit, tercubit, terpukul mane2 yg tak sepatotnye,
mohon ampun sesangat di hari baik, bulan baik ini, moga suci dari dosa... Insya Allah...
Ok lah, mE taknak wang waktu taip mende2 yg merapu, juz ade gambar mE nak update kat sini, Tarrraaaaaaaaaaaa...nih gambar dari 26hb Sept - raya ke-3 if im not mistake, hehe, speak london ehh.. Tarrraaaa again...~


Haa...ni gambar kat opis, mase nih dah kul 5 lebih,
bergambar dari kiri, en Naim, eja, kak jue, en tony, mE, senyum, amin, punes, dak2 last praktikal, semoga berjaya mendapat kejer, gud luck, kalo makan kuih raya jgn lupe wat open house, panggil la kami satu opis, ehehee...

wah~terlebey sudah...ade lagik...sweet smile memori, Amin.....

me with sayang ku, berbuka di Pan Pac, KLIA 24 hb September,
ihiks, saja tak mo letak flash,

ni lak kat Amy Seafood kat tmn equine, sedap gak la tomyam dia, leh tahan la, layan gitu...
memasing dah tak tahan n tak sabar nak berbuka, tapi Alhamdulillah, takde yg batal puasa, eheh...ijan yg kuat makan, standard laaa tu...haron sempat jeling naa..
hye liya watpe tu huh~?

upsss...~ mane baju raya mE!
Amboi angah, manyak nyeww bancuh air, sape nak minum nih??
hahahaa..angah kene bebel dgn mak je masa nih, tak hengat nyew bancuh air, satu baldi, ahaks~

1st Raya~mE, mum, dad, adik, angah, my hepi family, love Ones

haaa...nih la me 2nd home, my heaven, my castle, posing di tghari raya, hahaha


mum bersama juadah nya...pergh penat memasak,
ape lagik berposing laa...huhuuu..sambil tunggu kedatangan tetamu...

sempat kiteorang wat ketupat palas, rendang ayam, rendang tok, nyum..nyum kan...

haa...dengan kek kukusnye, cookies2 yg sedap, dan
menyelerakan...

sempat buat puding n kek coklat lagik, perghhh...kenyang sungguh...

bersama anak2 sedara...sepupu...eh! mak pun ade..hiii....


dengan sepupu...anak2 sedara yg notty tapi cute sgt...hehehee...anak sendiri? heee...tak mau komen laa..., cousin in law, cousin ku yg baru tahun ni dpt beraya bersama keluarga,
kalo tak 5 tahun kat Rusia...

1 day Raya~hai kak ina yg preggy, makin berisi la kakak....amik aura dia..heeee...sib baik dapat raya Malaysia, kalo tak, kat Australia la jwpnye,heeee...

Lastly, nnt mE post lagik...Skali lagik, Salam Aidil Fitri Wat sume Blogger tersayang~Muahs

4 princes N princess Yg Sweet:

amin said...

nak ketupat palas tu.. ahhhhhhhh

eMMe said...

alahai...abg wan suke ehh ketupat palas tuu....huhuuu...kat Putrajaya susah nak dapat tau...

amin said...

kedekut tunjuk bakal hubby yer.. hahahha sama tak wataknya?/ nama dah hampir dah tu...

eMMe said...

name lebey kurang same la kan...
watak dia tak leh same laaa...
opsss

Post a Comment

tq 4ur comments~