Followers

Apr 27, 2009

Seminar Setiausaha 2009





Rasa nye dah cukup 7 hari setahun aku attend kursus/seminar sepanjang tahun nih, walaupun lom pun pertengahan tahun, bukan ape senang masa depan, tak perlu nak rushing gi kursus je, byk perkara perlu set up sebelum hujung tahun nih, perancangan strategik perlu dilakukan, hehehee..leh agak kan, nak wat pe pas nih, tapi lepas attend Seminar yg berlaku pada 25-27 April 2009 di Grand Seasons Hotel, Jalan Pahang, KL... sedikit sebanyak dpt menambahbaikan kualiti n prestasi kerja ku seharian, ade la tindakan sterusnya perubahan yg perlu ku lakukan, mesti la nak jadi PA/SU yg Ceria, kemas, bersih, senyum selalu, matang dlm ape jua yg kite hadapi, nak ckp pasal stress, ofcoz tahu camner nak menangani stress, betul ckp Y.Bhg Dato' Fadzilah Kamsah, dia la org yg byk memberi perangsang semangat sepanjang seminar tersebut, dia la penceramah yg paling brutal yg pernah aku jumpa, wah! tak sabar nak letak pics bersama Beliau, i want to be the best PA's~

2 princes N princess Yg Sweet:

BUYEN said...

Huhuuh...semestinye emMe Pa
terbaik n tersopan..huhuhu
if tak takkan jd PA..Tapi kan Dek PA kat opis akak die kate tak tau nak baut koje..PA baru..camne tuh
bg komen sket..

eMMe said...

kak ning,
PA cam tu harus gi seminar/kursus la
daripada dok menyemak kat opis
kak ning la jadi PA camtu
minta elaun kat bosh, heheheh...

Post a Comment

tq 4ur comments~