Followers

Jun 8, 2009

Saje Je Penuhkan Blog~




Pada 5hb Jun yg sudah iaitu Jumaat, aku dengan sowg ofismate aku telah meluangkan masa berjogging di Taman Botani, Putrajaya, Petang itu jam hampir ke angka 6 petang, suasana di taman sungguh la nyaman, cuaca baik, amat tenang sekali utk beriadah, org pun tak ramai, mmg sesuai la kehadiran kami waktu itu,

antara gambar2 pose kami berdua wuhuuuu...peluh2 renek keluar, menampakan wajah kami yg ceria kepenatan, hehehee...

6hb Jun, aku my mum n my aunt ke Kuala Kangsar, sori takde gambar kenduri perkahwinan di attach di sini, warna purple menjadi tema utama pekawinan dowang, cunn n sweet sgt....

7hb Jun, sekali lagi kenduri di Behrang, Perak....wow! musim cuti skolah n musim org kawen, sonoknye.................

5 princes N princess Yg Sweet:

BUYEN said...

waaaa...nak slimmmm river ke..al maklum laaaa nak tawen

eMMe said...

hehehee....daripada takde wat pape
single available kan, hehehee....
lain la akak, senam dgn anak dara so'ang...hehehe...

BUYEN said...

ermmm yolaa..
kat opis ni pun dah tentu senammm jerk..asik ekna marah jerk..berlari sana..berlari sini

eMMe said...

senam ofis lain sis
senam luar ofis len...
hehehhee....

MY HEART said...

Emme,

Kat Behrang tu Sg. Behrang ke atau Behrang Station?? Sapa yang kawin huhu.. *Sibuk je nak tawkan??*

Post a Comment

tq 4ur comments~