Followers

May 22, 2013

Wordless Wednesday : 22 Mei 2013


Salam Semua Bloggers!
Selamat hari Rabu
Tiada lagi Kementerian Pengajian Tinggi
Tinggal Kenangan
Tinggal segala saat indah pahit manis
2007-2013
Di situlah Aku berdiri
Bangkit, Jatuh dan Bangun Semula
Segala yang bermula
pasti ada akhirnya

Selamat Tinggal KPT
Akur rindu
pilu..sayu

Semoga KPM dpt jadi tempat kerja yg terbaik
di masa akan datang
harapan dan impian 
hadirlah azam dan semangat yang baru..

pst: tak lupa hari ini, nak wish birthday to my ex Boss moga boss sentiasa diberkati dan dirahmati Allah swt.. Amin....

27 princes N princess Yg Sweet:

My Little Diary said...

asam garam kehidupan
setiap kejadian ada hikmahnya
semoga segalanya baik2 sahaja
:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

kenapa kak? berhenti ke?

eMMe said...

@nuyui a.k.a miss YUI takde dah KPT kan dah gabung jadi KPM.. Sedihhh la...
smalam lagi la, org dtg cabut name KPT tau...huhu...

eMMe said...

@My Little Diary ye la.. hidup umpama roda.. tak selalunya kite gembira.. tiba nya rasa duka...
but selamanya duka kan...silih berganti... tiba masanya tampuk pemerintahan yg baru...

Eye_nee said...

Semoga terus dpt menyumbangkan tenaga di KPM...inilah kehidupan kan sis...seketika di adakan kemudian ditiadakan...hidup tetap kena diteruskan...

atty's said...

walaupun dah berubah nama ke apa ke.semoga emme terus maju jaya tau..takecare..happy weekend..
selamat menyambut hari beli utk org putrajaya.kty dah tak belia dah..hehehehe

Kesuma Angsana said...

yg penting kerja2 & tangungjawab harus diteruskan dgn sebaiknyer kan

Kakzakie said...

Oh.. Me betul-betul resign ye.
Sayang tapi kalau itu yg terbaik kenapa tidak kan...

eMMe said...

@Kakzakie Kak Zakie! Me tak resign la sis... hehehehe...

adyna said...

Emme Keje kt KPM hehe Bhgn mana... Dok debar Tunggu result etukar bkn guru nie

azizah :) said...

bermulalah pemerintahan yg baru kan kak.. moga akak dpt bekerja dengan lebih dedikasi even dah bertukar..

Ena said...

sama la.. tiada lagi KPKK.. huhu

eMMe said...

@adyna masih jadi tanda tanya.. tak tau bakal dicampakkan di bahagian mane, sape bos?berdebar2 ni...

D_08 said...

Cik eMMe....
sabo je le..... nak buat camne... banyak kementerian udah bergabong.... kami pun kene jugakk.. Kementerian Pelancongan dah pun jadi Kementerian Pelancongan dan Kebudayaan.....

Riedaffya ibrahim said...

jgn sedih2 ye yunk..yg penting rezeki yg masuk tuh..

eMMe said...

@D_08 terima kasih yop.. mmg tgh sabo le ni, kalo tak sabo, dah ngamok dah ni... heeee...

eMMe said...

@Riedaffya ibrahim yea.. Alhamdulillah....

~aSHa~ said...

insha allah kat mana2 kita kerja pasti kita hepi jika kita positif...ye emme....

mana tau ada hikmah dpt bos lagi lagi lagi better...

Bazilah (^0^) said...

bos baru dh dpt ke kak??huhu

Adams Ayens said...

Ermmm new name..So EmmE still opis tu or pindah jua..lama kan kite tak ngobroL..Kak Nink tau EmmE kebizian..xmo kaco..

eMMe said...

@Adams Ayens tak tau lagi kak, lom ade jawapan nya..heehehe.. bz la kunun, heehee...

eMMe said...

@Bazilah (^0^) belum la bazi... lambat lagik nak dpt bos ni... dlm 1 bulan lagik dengarnye...

eMMe said...

@~aSHa~ yea positif kan diri kita yea... Doa yg terbaik je...

MulutPayau said...

akak baru tahu yg emme keje kat KPT...
tak pe dik, kat mana2 pun kita berada..yg penting tugas yg diamanahkan pada kita dilaksanakan dgn baik..

Cinta Misteri said...

masih dgn colleague yg sama kannnn, cuma nama jabatan saja berubah dan dpt boss baru.
selamat bertugas emme...

tenku butang said...

byk yg dh bergabung yea..

mama aryan said...

moga segal-galanya akan baik2 sahaja ye

Post a Comment

tq 4ur comments~