Followers

Jan 24, 2014

Kisah Minggu lepas

Assalamualaikum wbt

Salam Jumaat yang penuh barakah
Moga Kita dirahmatiNya

Kesempatan ini 
saja nak tempek gambar minggu lepas
jadilah kan.. daripada tiada.. 
hahaha...
busy keje, busy itu, ini...
buat2 busy...
skit2 update boleh la yea..

time ni opah bwk cucu2nya jenjalan
Papa takde, keje...
mama teman...
seronok juga dpt kuar gini..
time ade $$$
belanja opah makan Dominos
belanja Opah beli jubah alaaa..murah2.. boleh la kan..
cantik juge, kata opah nak wat pakai kenduri...
nnt mak n anak pakai sedondon ekk, hehehehe...

twin, nak baju baru tak?
nnt mama tgk ade tak gaun cantik2, hehehe...

pst: kalo dpt bebel dlm blog pun jadi.. sonok juga... baca la .. kalau ada yg sudi...kbai!

17 princes N princess Yg Sweet:

Fiza Rahman said...

Bestlah kembar dpt jalan2 ngan opah.

Eye_nee said...

Opah gembira dpt Jubah..twin pun dpat jugak ker baju baru tu???...

Kakzakie said...

Belilah utk anak dara comel berdua tu Me.
Baju kanak-kanak perempuan cantik-cantik dan tak mahal macam budak lelaki.

Nurfaezah Abdullah said...

mana 1 adik mana 1 kakak ne hehehe

Kesuma Angsana said...

yg pastinya Opah tu plg gembira lah, budak2 ni kecik lagi x reti apapun lg hehehe

nuna said...

sis, ade ke tips2 utk dpt anak kembar? kalo ada share ya...

ewanthology said...

jgn meragam sudah ler dlm troli tu

BUNDA said...

Seronoknyer dapat twin..sekali mengandung kuar dua...

Salam hujung minggu dari bunda....

ME illusionist said...

Salam Emme,

Lama tak singgah blog Emme. Kalau dalam blog bukan membebel tapi bercerita kongsi kisah :)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

twin er?
best la
tingin sangat nk twin!

elok aje memasing duk diam

BERT said...

wah jenjalan ngan opah ye twin kita ni.. syok diorg.. nopal pun suke jalan.. pantang betul bawak kluar.. takmo dok diam hehe...

Deqla Manjew said...

sesekali kan..jln2 berbelanja mmg syok.. time dah gaji ni...hihi...

aTieYusof Family said...

Jalan-jalan dgn Opah ye..siap belanja opah lg...comel depa duk dlm troli tu...
salam kenal..follow sni:)

Ena said...

cute je twin kat dalam troli tu..

Psst!! anak2 ena walaupun dah besar.. tp still lg dok dalam troli bila p sopim.. ngeh ngeh ngeh

MulutPayau said...

Wahhh jln2 ngan opah ya...
Salam Jumaat dan selamat bercuti dik..

ieda immi said...

comelnyeee si kembar tuu

tq sudi singgah dah komen ;) miss tau !

:: Mrs.SyahNia :: said...

skang twins ain dah takmo dok kat troli ni sgt..nak turun pakat berlari berdua kasi punggah suma brg kat parasaya..huhu jenuh kejor

Post a Comment

tq 4ur comments~