Followers

Mar 17, 2014

Misteri MH370

Salam

Info dari rakan2 saya melalui wasap group... baca sekadar utk pengetahuan kita.. boleh la baca utk kita pikir ke luar kotak pula.. banyak juga spekulasi di luar sana.. ada lagi yg ingin kita tahu.. cerita luar tivi..kalo dlm tivi tak dpt citer2 gini.. hehehee


Blog: Drama Raja

sumber dari blog Drama Raja

4 princes N princess Yg Sweet:

ewanthology said...

letih baca spekulasi :-)

adyna said...

Semoga segala ini ada penyelesaiannya...

Psst popia tu buat sendiri , sbb skrg 2 minggu skali baru blk Perak jd ada ms terluang , tu yg rajin dok gulung popia hihi , tq la bk order emme TP sy tak jual online , risau pecah , offline je dulu ;)

Kakzakie said...

Kalau baca media pun dah macam-macam cerita Me apa lagi yg laman maya ni macam-macam cerita buat kita pun terfikir-fikir..

Doa kita jgn putus juga Me.. moga ada petunjuk juga akhirnya.

D.Shahril Hakime said...

makin lama...makin banyak spekulasi yang kita dengo... dan makin benda ni dirahsiakan.... lagi kuat oghang nak tauuu...sama2 le kita berdoa cik eMMe... moga deme semuanye selamat....

Post a Comment

tq 4ur comments~