Followers

Mar 4, 2014

Alahai demam lagi Twin

Assalamualaikum wbt.

Sihat semua?
Harap sihat2 lah hendaknya..
Semalam cuti. Twin demam
Hari ini twin dah tak demam
so mama confident la masuk kerja
Tapi twin mama kene monitor
kene pantau dan akan diberi ubat ikut waktu yg sepatutnya
Mama sendiri yang akan bagi ubat demam, antibiotik, batuk selesema

Harap twin sihat2 lepas ni.
Selagi mama boleh handle
Selagi mama tidak risau keadaan twin, mama tidak akan hantar hospital
Mama yakin, mama doctor terbaik buat mereka
InshaAllah...
jika perlu sesangat baru mama akan refer ke hospital...

Mama doakan anak2 mama sihat sejahtera dibawah lindungan Allah swt
Amin YaRabbal Alamin......................

11 princes N princess Yg Sweet:

Muhammad Taufiq said...

Dah lama tak terjah sini, hari ni baru dapat terjah blog awk :)

Mohon singgah dan follow blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

moga twin sihat sntiasa..aminn

norey said...

semoga twin cepat sembuh..walau dah xdemam..mmg kena monitor juga..

Nanak said...

hi kak me, sama la dgn twin disini..semalam abg tiba2 panas badan..pagi ni perasan dia byk berliur..agaknya nak tmbh gigi la tu..semoga anak2 kita sentiasa sihat hendaknya..

Kakzakie said...

Anak sulung ditambah twin pulak tu agak manja lebih Me.
Kena penjagaan penuh rapi dan sabar.
Moga cepat semuh ye sayang-sayang auntie.
Kesian mama...

puan.mila said...

kak..suka tgk header akk..lawa!!

ewanthology said...

semoga cepat sembuh

mama aryan said...

moga twin sihat2 aje ye..musim kot skrg ni,anak akak pun demam juga

D.Shahril Hakime said...

dah sihat kan twin mike masa ni kan Yong???... Insyallah deme ok.... tengah musim tak sihat masa ni...anak2 awok pun tak beghape sehat masa ni...batuk...demam....disebabkan sekaghang ni bukan boleh tunggu lama...awok terus bawak deme ke klinik......

IbuNoey said...

moga twin cepat sembuh yer..sekarang cuaca tak ok.tu yg ramai budak demam tu.

Caythrine Amanda said...

bestnya sis dpt twin.. semoga twin cpt sembuh :) http://irynsahmad.blogspot.com/

Post a Comment

tq 4ur comments~