Followers

Jun 26, 2014

Twin Kene Demam Campak

Itu la yang terjadi pada twin sejak awal minggu  lepas...
Ya Allah Kau sembuhkan lah penyakit anak2 ku ...
Permudahkanlah urusan kami..Kurangkanlah beban dan sakit nya...

Paling kesian pada twin Airis (kakak)
penuh satu badan, kulit kepala pun penuh...
rasa bila usap kepala Airis...
Merengek je...
bila jaga tengah malam, nak tidur kan balik kene berenjut atas riba..sampai betul2 lena..
kalau tak selama itu la dia merengek, mengamuk... barangkali tak selesa...
Tadi dah claim tidur, hahahaa...

terima kasih to my assistant Cik Ekin, byk dia tolong aku...
ada hikmahnya kan...



Pst: moga twin cepat baik dari demam campak... Alhamdulillah... twin Eryna tak byk sgt ragamnya..tapi yg tak tahan kuat sungguh nyakat kakaknya...huhuhu.. ntah2 Eryna tu Kakak, Airis ni Adik, huhu..ape pun.. anak2 mama, mama sayang kamu sungguh sungguh...

9 princes N princess Yg Sweet:

Shark Kay said...

aisey.
dmam cmpak pula twin ni.
shark harap cpat le sembuh tu.
kesian pulak bila dh merengek tu.
ubat moden n tradisional mudah je dpt untk dmam campk ni.

al- lavendari said...

Selamat berpuasa. Semoga puasa tahun ini lebih baik dari tahun lalu.

SYANI said...

Kesiannya kalau baby kena campak.. Semoga cepat sembuh ye...

lovelywa said...

alahaii siannye dua beradik nih..tp ok gak mie..kene awal2, besar2 sok takde dah kene..cpt la ilang parut dia nnt..nk dpt adik ni macam2 ye dugaannye..hehe

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Alahai kak, siannya dorang. Kecik2 dah kena. Takpela, doa semoga tak kena lagi..
Twin kuat kan,,, sian Mama.

eB said...

kena awal nih bgs. esok2 x de parut :)

HeNRieTTa JoSe said...

moga cepat sembuh keduanya...

BERT said...

Lama tak bw sana sini... tengok tajuk blog akak trkjut... alahai siannya... moga twin cpat smbuh ye kak... sy pun tgh risau ni ada ahli kluarga trdekat kene cikenpox jugak... takut trkne kat si nopal... huhu dah la dekat.. hrap2 nopal tak terjangkit... risau nya hati ni kak

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Demam campak nie tak boleh kena air hujan... nanti parutnya tak hilang...

Post a Comment

tq 4ur comments~