Followers

Feb 22, 2016

Keluarga Kecil Ku 2016


Assalamualaikum wr wbt

Apa Khabar semua Bloggers yg disayangi, dan dirindui
Mmg rindu kalau lama tak tulis blog
kekok rasanya..
selalu tu copy paste je
hahaha~
nak edit header pun dah tak pandai...
nampak tak lama dah tak main blog
sejak kene blocked aritu... 
nak up balik smangat utk mula berblogging 
mmg susah...
bz..uruskan anak di rumah..
bz dgn urusan kerja di pejabat..
tapi usaha n try utk up entry utk setiap hari
doakan saya suksess...

Inilah keluarga Me..
Kakak twin dah umur 4 tahun..
bab bergambar mmg susah skit..sgttt..ikut mood dowang juga...
sikecik Aurel tak lama lagi nak masuk umur setahun...
Doakan anak2 kita sihat walafiat...
malam tadi Aurel dedar, demam nak besar la katakan..
aurel dah dpt kaki..berjalan je... sonok n asyik ketawa je
time dtg nak ber'gantung' dia..mama mmg tak leh wat keje lain dah..
dgn kite lalok sama...
aurel dah campur susu.. tapi kat Taska je la susu formula..
Aurel masih ada lagi execema...
mmg bergantung pada ubat..
time OK.. cantik sgt kulit dia..
time ecema menyerang.. Ya Allah kite tgk sendiri pun seram...
moga mama dpt kawal penyakit anak2 ini dgn tabah..
In Sha Allah...

doakan juga saya terus sabar membesarkan anak2 kecil ini..
kuatkan iman..takwa dan tingkatkan ketenangan dlm diri mama...
pst: mama garang... sian anak2...
geram..asyik ketap gigi je dgn karenah anak2 ni...
cne kowang handle anak3...
kasi la tips...
TQ Alls~

10 princes N princess Yg Sweet:

Eye_nee said...

As-salam beb...selamat kembali....akk ni pun...jap ada jap takder...bloq pun dah suam2 jer...semoga sukses dlm membesarkan twins dan sikecik tu...

SYANI said...

Semoga Emme & family sihat2 je..
Saya yang anak 4 ni pun jenuh nak handle.. Tapi memang tak terhandle sorang2.. Hasben & anak2 yang dah besar kena tolong la sikit2 nak handle yang kecik2 tu..

wahida said...

sekejap je dah besar si kecik tu...
dia ada ekzema ke...alahai siannya dia...mmg banyak pantang larang tu...
sabar ye emme...

Kakzakie Purvit said...

Robbana min azwajina (sampai muttaqina imama).... terus baca sampai akhir amalkan baca doa ini Me supaya diberi kesabaran tinggi dlm menangani kerenah anak-anak. Kita dulu macamana tak tahu kan.

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhamdulillah keluarga bahagia..

Puan bee said...

kalau stress dgn anak2 ajak diorang mandi hehehe

Azian Elias said...

Salam dear..

u tengok kat sini hot to make the laksa johor ye..


http://yan-yanjournal.blogspot.my/2010/10/laksa-johor.html

Ena said...

Assalamualaikum Emme..
rindu awak
rindu twinnie
rindu kat baby
besar dh ni family emme
family ena lg kecil dari awak
apapun Alhamdulillah
klu ini rezeki yang Allah anugerahkan

nampak mcm kuwus je mama dan papa tu..

+ e.z + said...

aamiin
nak tanya skit je...
igt lagi x kami? hu3
http://aerishaedrica.blogspot.my/

E'in said...

anak2 dh makin membesar tu yg makin bz ea kak..

mama garang.. tatutnyeeeeeeee.. hihi

Post a Comment

tq 4ur comments~