Followers

Apr 17, 2008

Family Dayz at Nenasi, Pahang~


Haha~nih kat tepi pantai Nenasi, mase ni ade Family Dayz 11 April 2008 setelah penat duduk dlm kete selama 5 jam perjalanan dari Putrajaya, tak drive pun penat sey...ahaks~ jgn gelak mE coz, me yg suh adik snap gambar jauh2 skit, agar tak silau senyuman 'besi' me nnt..eheks~

8 princes N princess Yg Sweet:

@in said...

nak tunjuk kasut ke? wekekeke....

mama fatini said...

akak tk sakit ke pakai besi tuh.. rm brape akak buat

eMMe said...

kak ain...mane de..tunjuk 'peace' le..tak nampak eh..kekekee...

aida... akak buat tu RM4+++ la ...murah kan...ekekeke...

SYARIENARIFEN said...

MANE KO PASANG BESI??
HEHE..
TAKPE..SOK AKU NK TENOK BESI KO EHH...
HAHAHHAHAHHA...

eMMe said...

na,

tgk lerrrr....ko mesti datang tau
jgn tak jadi,
lame tak jumpe ko
eheks

:: nuur-iskandar :: said...

family day apa ni?
maaf yer, tukang busybody nih :)

eMMe said...

family ku, sedara2 ku, nampak aku sowang je kan,?hiks..dowang tak sampai lagik, as host, 'haruslah' dtg awal, melawat kawasan chalet..heheks

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Dimana pantai nenasi nie... Tak pernah dengar pun nama pantai macam nie? Apa yang best kat situ?

Post a Comment

tq 4ur comments~