Followers

Apr 16, 2008

Hari Rabu nye Citer

Salam...hye kat pembaca/peminat blog...hehehe...
amacam keje ari ni?
ohh yea, mE cuti ari nih, coz teman kawan ehem.ehem. gi interview...kat Perbadanan Putrajaya,
jawatan Pembantu Penguatkuasa N17, ujian fizikal, tapi....dia gagal pada ujian pertama iaitu ujian BMI(body mass index) dia tak mencukupi syarat, lalu pulang lah dgn perasaan hampa, terus giAlamanda, menjamu selera...hahaha...nak kasi dia jgn pikir sgt, n hepi2 kan hati dia..hehehe...
kire kami amik 'brunch' la...( breakfast n lunch..) lapar tuuu..pergh, kunun nak gi tgk wayang laa..pas brunch tu, tapi tgk jam, awal lagik baru kul 11am, wayang start first movie pun kul 12.30pm, mE tak leh la nak teman kan dia nonton, coz ade apointment doc gigi kat Ampang, so, kami pun pulang laa...sampai umah je terus tido..tah ape yg penat tah...bangun2 terus siap gi apointment tu pun dah lewatt...tapi tak pe, doctor n nurse dah tau...n dah biasa, cam kawan2 je..hehehe...tapi cuaca petang tadik...hujan lebat gilerrr....beshh nyeee...

4 princes N princess Yg Sweet:

@in said...

ehem..ehem... siapakah gerangan ehem ehem itu...wekekekekke...

eMMe said...

aiyyy...kak, thanks ekk...
erhm...dia kawan laaaa...
hehehee..tu je yg boleh saya katakan stakat nih...hehehe..

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

So, macam mana kawan tu sekarang :d

eMMe said...

@Izni Hafiz Abdul Rashid kami dah lost kontek la izni.... hehehehe....

Post a Comment

tq 4ur comments~