Followers

Jul 25, 2009

Tagg Dari Abe We~

Thursday, July 23, 2009

Syarat-syarat main tag ini :
Tag dijawab dalam Bahasa Melayu sahaja.
Tag orang yang telah men'tag' anda
Tag orang yg anda mahu tag.


0. Apakah yang anda sedang lakukan 30 minit yang lalu?

- wat body massage kat bdn angah coz dia sakit after main futsal, padan muke dia.. hahaha...


1. 2 jam yang lalu?

- gi SPA..
- makan goreng pisang yg mak goreng..nyumm...nyum...


2. Anda suka

- makan manis2 like choc/dodol coz bende tu ade kat umah skrg nih, hehehe
- mandi sekali sehari, hahaha
- tido lewat
- sakitkan hati org/marah orang
- lame tak futsal/senamrobik/jogging
- gado dgn abg sayang, hehehee
- durian/cucur durian/cempedak goreng
- suke dengar lagu2 yg ade kene mengena dgn diri sendiri - Munajat Cinta espcialy


3. Minggu lepas

- pegi Kelate/pasar ct kadijah/tawaf kota bharu/ jumpe Hanna n family
- ngedate dgn abg sayang (everyday tak sah!)
- makan durian
- ahhh tak berape ingat laa...


4. Tiga lagu yang boleh anda dengar berulang-ulang kali

- selamat pagi sayang - Nor kumalasari
- Jaiho - pussy catdolls
- Keris patih - demi cinta


5. Tiga binatang yang anda tak suka

- anjing
- khinzir
- ular(sama la abe we...hehehe)


6. Lima fakta tentang anda

- suka jalan2 shoping (after gaji..heheh)
- suka window shoping (time kekurengan...heheh)
- suka moody
- makan2 + minum2 dgn org yg kite sayang..hehehe..
- suke wat perkara yg aktif n tak suke mende remeh temeh
- tak suke org yg slow2, pasif, geram aku tgk nye, hehehee...


7. Tahun depan mungkin

- dah ade anak, hehehe..insyallah kalo ade rezeki
- ade byk duit/kaya/bisnes
- dapat gi honeymoon dgn suami



8. Saya tak reti

- nak bodek bos
- masak sgt
- berjimat sgt
- nak rajin2 sgt n malas2 sgt, hehehee...tah pape tah ...huhuhuu...


9. Saya pandai

- makan
- habiskan duit, hehehe
- amik ati/jaga hati org tua...hehehe
- masak kot, sikit2, proses belajar, hahaha,


10. Kawan saya

- yg still contact saya sampai skrg
- kekasih/tunang/sahabat/teman hidup dalam 1!
- penah terputus hubungan, dah jumpe n selisih faham/ jadi musuh kot?
- yg suke kawan dgn saya n layan karenah saya di skype
- yg ade list YM/skype/facebook/frenster/hi5 saya

11. Saya ada

- mak ayah, angah n adik bersama saya selalu
- seorang tunang yg sentiasa menemani saya yg akan jadi suami saya nnt, InsyaAllah
- kerete Atoz yg cumel, beige Color n feveret plat no, hehehe
- henset plg mahal penah beli N81, pakai sampai hancor, hehehe
- hati dan perasaan yg org lain sukar utk faham n amik masa nak faham dan lambat nak faham, hahahaa...aku pun tak faham, korang faham ke? belasah je laa...


12. Saya seorang

- yang baik hati
- yang suke dengar masalah/share citer org lain
- senang kan hati org lain
- garang mmm..tegas ke?
- yg mudah menitiskan air mata sensitif/emosi
- perempuan yg ayuuuuu.....tengkiu...


13. Adik saya

- angah - Shahrull Hardy yg beshhh
- adik - Rashdi Aliff yg tak reti dok diam , hope jadi adik yg baik...


14. Saya tak pernah bosan dengan (senaraikan 4)

- tunang saya
- layan mak saya yg kuat membebel
- ape yg aku tak bosan ha?
- hidup saya skrg nih....


15. Bilakah pertama kali anda bercinta?

- abis SPM? eh? sekolah rendah dah ade boy fren, cenne...


16. Perkara yang selalu orang tak percaya tentang anda

- mesti ingat aku dah kawen, hehehe padahal....
- umur ? tgk raut wajah, mcm 20an, eceh!


17. Saya rindu

- kat abg sayang ketika nih, coz tadi gado sms, syg soriii...
- zaman kecil2 dulu
- kamu ( yg baca blog saya tika ini, hehehe)

18. Saya tak sabar

- kalo dah ckp cepat, cepat la, jgn tangguh2 lagi
- kalo dah suke, nak jugak, tak sempat2, hehehee
- nak kawen!!!! hohohohoh....


19. 5 laman yang anda selalu layari

- gmail
- 4shared.com (cari lagu besh2)
- ushar blog org/sendiri
- gamesonline
- online skype time office hour


20. Siapa yang anda mahu tag?

- syina atik gebush
- syira (ko tak leh elak laa...hehehe...)
- kak yus (rajin2 la yea)
- kak zura jgn nak larikkk, hahahaha~
- yg dok ushar blog aku tika ini, hehehehe tq....

6 princes N princess Yg Sweet:

TwentyOne said...

hahhaha tak sabo: - nak kawin.. hahahhaha iyer.. iyer.. cepatkan lagi bagus.. hhahhha.. bagus menjawab tag ini.. tgk bebudak lain tu jawab ke tak..

eMMe said...

lagi cepat lagi bagus kan...
huhuhu...dah tak lame dah abg wan...hehehehe...tq
errrr..budak lain, dak syira menjawap kot....hehehe..just wait n see loh!

lovelywa said...

alamak..akak bace ko nye blog pun kena gak ke?? takyah kot..hehe..sbb tak specified nama..huhuh

eMMe said...

akak, sila la jwp ehhh
sy dah specifikan name,hehehehe
jgn nak ngelak ehhh....
geget kang...

rosesrosz said...

hamboih.hamboih..akak den sorg ni, x sbar nk tawen eeeeek.

hehehe..ape2 pon roses doa2kan korg bdua bahagia sampai bile2 tau!

:)

eMMe said...

rosz, god bless to u too...

Post a Comment

tq 4ur comments~