Followers

Jul 15, 2009

Tragedi di Opis ~

panik sekejap!
kalo aku tak kuar dari tempat duduk aku ni
mmg aku tak tau kejadian power trick yg berlaku ari isni lalu jam 3.30 petang tak silap aku, hahaha!
sesungguhnye tempat duduk ku mmg agak terasing dari staff2 kat opis neh...
dengan laju ke tutup pc n cabot plug tempat aku, sampai terlupa pc boss aku, hahaha!!!kalo tak, ade la letupan kecil di tingkat 13 nih...

semalam kite orang diarahkan turun ke lobi utk elakkan kebakaran, ye la sebelum ade kemalangan jiwa lak kan...lame kite org dok kat bwh, nasib ada taman, sempat la kiteorang bergambar ramai2 , hahaha
sebelum bergambar di taman, kite gi breakfast dulu, hahaha! aku tgk je dowang makan...erhm...pepaham je laa...sib baik ade geng puasa.. ;)


ni puas kite orang panggil ajak bergambar, baru nak mai eh, :)


Tapi Alhamdulillah, tiada kemalangan yg berlaku, syukur, ape yg kudengar, pejabat tingkat lain ade yg pc berapi, mikrowave mletop la, iskk2!!! kontraktor bangunan mana la yg dowang amik nih, ade lesen ke tak nih....mcm2 hal laaa
ni satu hal lak, bekerja dlm kegelapan, tak patot la dowang nih...
sib baik dah leh on pc n internet Ok, kalo takkk...balik umah saje laa...

4 princes N princess Yg Sweet:

BUYEN said...

hah...sib baik tak hangussss
hah mmg akak ada dengo 1 deringan ambulan..tapi pagi bile erk...
syukur semua selamat...
pepun wasiat jgn luper...

eMMe said...

sampai hati kak ning...suke la tuuu...

lovelywa said...

sib baik tak jd pepe kan mie..klau tak, tak dpt akak mkn nasik minyak mie..opsss..heheheh..jgn marah haa..

eMMe said...

minta jauh la perkara yg tak baik tu kan.... nak tawennn!!!

Post a Comment

tq 4ur comments~