Followers

Apr 27, 2010

Ari ni Langsung tak leh On Skype

sedih la ari ni
bosan la ari ni (bengong tol internet nih..menciiii)
bz la ari ni ( rajin lak aku wat keje ari ni, cam tak caya je, tak on skype...)
bz2 pun leh layan skype pe... ( tapi hari ini....)
okey je, keje bereh! (nak skype jugakk)
bos pun sayang je kat PA dia sowang nih
tapi ngapa tak leh online skype langsung!!!
ngapa?! dah kene blokk ke?
ohh tidak, katakan ini takkan berlaku
katakan...!!!!

pada kawan2 ku di skype, if terbaca my blog, tak pasti, kesudahan skype ku ini, huhuhu...ntah leh online tahkan tidak...sob..sob...

3 princes N princess Yg Sweet:

atty's said...

mesti bosan ..tu kan ,..

"Double F" said...

alah kak me tk besh lah.. cube akak try donlod bru... skype tk kene blocked pon fb je huhuhu akak try dondod br

eMMe said...

aida....bosan la...tak leh donlod baruu, dah byk kali try...huk..huk...

Post a Comment

tq 4ur comments~