Followers

Apr 5, 2010

Moody Of The Day~


Tah la...nape la org lelaki ni tak faham dgn org perempuan?
nape kite je nak faham org lelaki?
Nape dowang tak fikir perasaan n hati org perempuan
Nape?
camtu ke mencurahkan kasih sayang? meluahkan rasa cinta?
mcm tu ke?
i hate this feeling
Hate that!
Tolong la...jgn kecilkan hati ku...
jgn buat aku begituu...
tunjukkan la rasa kasih yg membahagiakan aku
ketenangan wajahmu keharapkan
pls...pls..pls...understand me baby...
Dont u me?

9 princes N princess Yg Sweet:

Syue Mustafa said...

Sabar. Mungkin si dia tak pandai menunjukkan isi hatinya kepada Ermie.....

Umie a'iesya said...

uhuuhuh..nape sis..
anything wanna to share????
plzzz..;-)

JUE said...

hmmmm mybe betul kata pengkomen #1....

Biasa la...time sakit ati, mmg sakit atiiii sgt kn? ish, geram2! rase cam nk pukul2 jer ngn bantal! ;P
time baik...bahagia rasenye =)
itu la adat berumahtangga....

*err ni luahan hati sape ni? konfius pulak! hikhikhik

Eye_nee said...

Dari 1 sekarang dah ber 2...masih perlukan ruang untuk menyesuaikan diri...give him masa ok...

eMMe said...

kak syue..yes u r rite, same2 belajar okey, tak mo sowang2 je belajar..huks...

eMMe said...

Umie a'iesya, alaa...time marah, sume keluar...huhuu...i' m okey now, dont worry...tq

eMMe said...

sis Jue, thanks...suke baca komen kakk jue, tergelak dibuatnya..komen la lagi...

eMMe said...

sis Eye Nee: ye la sis, maybe amik masa yg panjang jugak la sebenarnya..coz, mase couple dulu pun skejap je kan...hurm...sendiri tanggung la...

fabulous.farah said...

huhuhu..laki semua mcm tu..semua nak kena cakap..kadang2 kita merajuk pon kita kene cakap.

'i tengah merajuk ni'

Post a Comment

tq 4ur comments~