Followers

Apr 7, 2010

Brapa Lama Tak Basuh Kereta?!

Ntah kenapa, Mood Rajin menjelma, bagus nya kalo mood rajin ini sentiasa ada setiap masa kan..
Yela, kan tentu mood ni kan..kadang Mood baik, Moody, Bad Mood, Muuttt.muttt..haa..muncung skitt...hahaha...
tapi ini lah yg terjadi pada ku, stelah skian lama kuabaikan my 1st Mr HuB ku ini
tgk2! boleh ku bilang brape kali mandikan dia, kesian kan...dah berdaki, dah berkeladak,
habuk dah sebati dgn body dia, baru ingat nak basuh,
tu pun upah org,
tangan sendiri dah lama tak usap2 n belai2 dia...
bukan la kereta mewah, tapi, secomel ini lah yg byk jasanya...
tau lanyak je, selagi leh bwk tuan dia jenjalan, guna pakai
selagi boleh, kan..kan..
love u my mR BumbleBee, cewah!

5 princes N princess Yg Sweet:

Ena said...

hehehe..

mesti "dier" rimdu utk dibelai2.. hik hik hik..

JUE said...

Mandikan Si Atos kt carwash baru tu kn? camne service compared dgn yg lama? K.jue dh try last week... :(

eMMe said...

Ena:
sejak kawen nih, kereta pun dah tak cam kereta, semalam baru tgk berseri skit, tersenyum 'dier', hehehe...

eMMe said...

kak Jue: yg lame RM10 kan...yg ni, kurang RM1 je...okey la tuu...
hehehe...pas ni tah bile nak mandikan dia...hik hik~

atty's said...

kete kty pun lama dah tak cuci nie..

Post a Comment

tq 4ur comments~