Followers

May 12, 2010

Alahai Ikan Patin Goreng~



Salam.
Tah mcm ner la mE leh tertinggal bwh tudung itu ikan patin yg dah siap digoreng,
mmg nak sgt bwk ke opis, mmg goreng lebih utk dimakan time lunch tadik
tapi...

tertinggal kat bwh tudung saji atas meja makan..huhuhu...
B, sori ye syg...malam kang kite sambung ke dinner plak yea...

12 princes N princess Yg Sweet:

Mama Eimanzz said...

rajinnyerr

ita cutevirus said...

alahai... tertinggal la pulak...

eMMe said...

Mama Eimanzz: maceh...time rajin, gitu la...

eMMe said...

ita cute: huhu... lost skejap,,,

MiDiAiDa said...

wahh bestnyee..ko mmg ari2 masak bwk g opis ek??..lunch same2 laa tuh..heheh..jimat banje..

JUE said...

Arini masak ape Me? Ada yg tertnggal lagi x? hehehe...

Aida...emme mmg rajin. Hari2 dia masak. Tapi K.jue x penah rase pn lauk yg dia masak tuh! wakakakaka....saje bg panaz!

"Double F" said...

HEHEH KAK ME MASAK TEMPOYAK LAH... PATIH TU SEDAP PASTU BG SY SKIT...

eMMe said...

Aida: jimat mmg jimat, tapi tak penah offer kat org lain makan rasa lauk ku bwk tu, hahaha...

eMMe said...

Kak Jue: mmg Kureng la kak, nak wat camner, masak bajet 2 org makan lah, hehehe...

eMMe said...

double F: erhm..tempoyak ehh..sdap kan..nyummm... nk skit eh, dtg le umah, hehehe...

me_mazzesl said...

emm sedapnya ikan goreng,ikan patin sg kelang ker?heehee

eMMe said...

sg pahang okey....

Post a Comment

tq 4ur comments~