Followers

May 11, 2010

Terima KaSiH~


...Kerana saya skrg tidak boleh buka Ultrasurf, Facebook, Skype...
takpe2...sabar lah hati...kalau itu membahagiakan mu...huks~
lebih baik takde PC camnih
sume tak boleh!
seme nak block!
arghhh!!! opss...tak mau la jerit2, malu org tgk tu...
jgn blog pun kamu block sudah la...opsss...jgn laaa tak block blog saya
huhuuu..huuu...nangis dlm hati...

Bye!

11 princes N princess Yg Sweet:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

kat opis yanie pun bnyk web dah kena block....sib baik BLOG diorang tak block...huhuhuh T_T

eMMe said...

huhuuu...meh mE report kat ur ICT Department, hahahha! *wekk, dengkeww~

atty's said...

harap jgn diaorg blocked..lak blog ..pun..bosan nanti

fikaryna said...

satu cara..

lps huruf http tu..bubuh s cth : https://

cuba lah..tp leceh sbb setiap kali nak bukak cth facebook..setiap kali kena taruk s belakang word http tu..

MiDiAiDa said...

tau x pe..bengong kan diorg nei..kitorg pun x tau nak kate ape da..skg nei opis aku ramai yg harap berukband jek laa..huhuh..

Syue Mustafa said...

Teruknya.

eMMe said...

atty: tu la kan..harap sgt la dowang ni wat keje lain byk lagi kan, nape nak sekat2 lak, huhuh...sabo je la...

eMMe said...

fikaryna: erhm...penah cube, tapi tak berjaya...tq ryna...

eMMe said...

midiaida: nak beli berukben la pas nih, hehehe...

eMMe said...

kak syue: dowang ni mmg teruk...huhuu...

"Double F" said...

akak gune tor browser lah try tgk camne... sunyi lah hari2 tanpa ahah ahakssss..

Post a Comment

tq 4ur comments~