Followers

May 6, 2010

Lauk Lunch tak Pedas ye Bie~




Hehehe...
tergelak sendiri aku
mengenangkan lunch time tadi...
mE biasa bwk bekal ke opis time lunch
ari ni nye Menu:
*telur goreng kicap (letak le bwng, cili, halia skit...)
*ikan masin kecik sekor
*sayur kobis kot...( beli kat cameron ade lagik, still fresh)
sengaja mE tak letak cili padi...hehehehhihihii....
(ala..simple2 sudah...sampai tak tau nak masak pe, nnt boring lak)
tapi tak pedas, asyik pedas je, tau je la, kalo Mr HuB suke pedas
mE lak kurang makan pedas2 nih, tak tahan perot ma...
nak masak asing? rajin ke nak masak byk2, skali harung sudah la,
jgn tak makan sudah, kecik ati isteri tau...
takpe, balik kang me masak dinner peddas punyeee...hehehe...
...rajin.....
hik..hik..

7 princes N princess Yg Sweet:

JUE said...

heheh...jadi la tu. kicap tu kn favorite ujang!

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

sedap nyer nengok telor masak kicap...

fikaryna said...

terliur jgk telur masak kicap..huhu..

eMMe said...

hahahhaaa....kak jue nih....
dah bulat cam telur kak, tak pasan ke...hehehe....

eMMe said...

yanie: sedap kan...(tu gambar hiasan di grab dari google image) hahaha...kalo tgk telur masak kicap my hand made, tak tau laa...lagi sedapp kot...hehehe

eMMe said...

fikaryna:
telur2 pun telur la...janji sodap...kan...

fabulous.farah said...

menu macam ni la baru terangkat tau sebenarnya.huhu

Post a Comment

tq 4ur comments~