Followers

Nov 13, 2013

Wordless Wednesday : K.A.H.W.I.N.

COPY N PASTE SAJA LAH...

8 princes N princess Yg Sweet:

azizah :) said...

setuju ni kak :) bukan senang nak bina rumahtangga ni

Deqla Manjew said...

setuju tu... perkahwinan adalah fasa baru dlm hidup.. byk lagi yg harus ditempuhi...

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

mmm... berkahwin... maknanya, kita baru sahaja melengkapkan sunnah nabi... bila dah berkahwin, hidup kita akan lebih sempurna... Segala ibadat kita pun akan mendapat ganjaran yang penuh... hari itu, sy ada kongsikan tips untuk wanita dalam memikat hati lelaki... next time sy pulak tips lelaki untuk memikat hati wanita... :)

http://apakehei.blogspot.com/2013/11/tips-memikat-hati-orang-lelaki-atau-boy.html

encikarman said...

kahwin... byk tanggungjwb, byk sabo

dr.naima said...

belum kawin, takde jodoh

:: Mrs.SyahNia :: said...

yupp betul..setuju dgn penyataan ni ;)

Atif Farhah said...

jum jemput join nak jadi sponsor @pon peserta
.. http://pinksolution91.blogspot.com/2013/11/sponsor-for-first-segmen-farhah.html

follow, klik tabung dh .. jemput .. balas kalau rajin yep :)

IbuNoey said...

yupz...stuju sangat..kahwin bukan pengakhir kepada hubungan yang belum sah...lepas kahwin,banyak lagi benda nak pikul..

Post a Comment

tq 4ur comments~