Followers

May 20, 2015

Gambar Aurel dan Kakak-Kakaknya...

Alhamdulillah...
dapat update blog lagi...

Syukur...
Anak-anak sihat...

Kowang sihat?
Harap semua nya dlm lindungan Allah swt hendaknya...
Doa yg baik utk kowang semua...

Penantian kowang berakhir juga..
dapat la saya share gambar juga kan...
hahahaha... seksa nya penantian itu kan...




pst: Terima kasih kat Papa, sebab jaga anak-anak kita... tanpa papa, tiadalah mereka... Alhamdulillah.. Terima kasih Allah... Terima kasih pada kalian yg mendoakan kesejahteraan dan kebahagiaan kami... Syukur Ya Allah...

21 princes N princess Yg Sweet:

Nurzakiah Hanum said...

cutenya

Ayu azmir said...

comelnya baby... rindu bau baby...

tiga lalat said...

Salam .hee chomey baby dh besar gak tuu ;p

Kakzakie said...

Haaaa.... macam inilah auntie suka:)
Dah macam muka kakak-kakak juga. Cuma pipi ada lebih sikit montelnya..
Kakak-kakak jgn gomol adik selalu lemas dia nanti:)

SSulieana said...

congrates emme...waduh2 comeyyy nya aurel, suka la twin boleh gomol2 baby

♥ ROS ♥ said...

Syukur... ini semua amanah Allah.. alhamdulillah masih lg diberi kesihatan yg baik..moga anak2 kita mbesar dgn baik,sehat n bijak yer....

Fiza Rahman said...

Emme....Dah lama tak singgah sini. Alololo...comelnya baby ☺☺

azizah green line said...

bAby girl juga kak..alhamdulillah besar sudah

Inani Hazwani said...

comelnyaaa. Hai akak :D

iryanty ahamad said...

asalamualaikum..alhamdulilah sihat..semangatnya baby...tahniah tau..syukur semuanya sihat :-)) ...comel

mamawana said...

Assalamualaikum

Bahagianya menatap wajah wajah bauan syurga..

BaTiK_PiNk said...

Alahai..comelnya Aurel...untung ada dua orang kakak tolong jaga...

nuyui a.k.a miss YUI said...

allahuakbar. comelnya depa..geram..smpaikan peluk cium kiss pada semua anak2 akk trutama baby.. bau syurga =)

saly said...

Comelll... nyummeh bau baby..
Hihi sweet je tengok pic last tu.. adik di tengah kakak kembarnya

lieyalatif said...

alahai comelnye baby....bauuu syurgaaaaaa...... best ade baby ni kan emme...balik umah nak keja peluk die dulu....bf die.... gomol die dulu....kakak2 pun sure hepy ade adik baru....

Eye_nee said...

11 thn dah dirumah tak der bau bauan baby...comelnya Aurel...

Sidratul Muntaha said...

alhamdulillah
haa emme dah ada anak lagi
nampak sangat kami tertinggal gerabak

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Ya Allah comel2 nya .. tak sangka dulu sesama update blog anak baru lahir sekarang dah bertambah ahli keluarga. yana je belum tambah lagi hehehe

Ena said...

cutenyer!!!!!
geram nak kiss kiss..

aryan azra said...

alahai cutenyerr...seronok kakak-kakak dapat adik ye

Nazayiena Ayiena said...

seronoknya si kembar 2 tu dah ada adik...

Post a Comment

tq 4ur comments~