Followers

May 19, 2015

Seminggu lagi nak Masuk Opis

Assalamualaikum wbt.

Apa khabar kawan2...

Sihat?
Harap semuanya sihat...
Alhamdulillah Me n famili sihat2 belaka

Rindu?
Oh Terima kasih jika ada yg rindu nantikn update dari Me
ala..tak rindu pun takpe... kot ada yg dah ingat2 lupa kat Me kan...
al-maklumlah lama tak update...
tup tup dah nak 3 bulan cuti bersalin... ahaiii...kejap je hari...

Minggu ni dah start antar Aurel ke taska...
Semalam, half day, amik dia.. n teacher bekalkan susu... sampai je kat tangan mama, dia tak nak botol..lalu mengamukla aurel, agaknya tekejut duduk tempat baru, hahaha.. mmg balas dendam, bila dpt bau mama.. rindu kan...peluk cium mama dia..

Apa boleh buat Aurel, mama dah nak start keje, Aurel kene la tinggal dengan teacher... pepandai la hisap botol yea... hahaha! tu la namanya Sayang anak tinggal2kan...moga anak2 mama pandai bawak diri di tempat org, heeee...

Gambar Aurel?
camner ek nak masukan,? tgh pikir gakni...?
oh! ada pun USB...

Alamak! tak boleh lak detect ke PC, minta maaf ye kowang...
Tunggu saya betul2 kembali bertugas, heee~

sabar yea!
sori wat kowang tunggu lagi..

mahalnye gambar aurel, heee...

ha!!! meh add instagram Me

emmi adnan

add tau!

kbai!

11 princes N princess Yg Sweet:

Kakzakie said...

Hmmm... memanglah rindu. Dgn Aurel tak rindu sebab tak dpt nak bayangkan lagi tapi dgn kakak twins tu sebab dah selalu tengok mestilah rindu. Melampau mama Aurel ni kan lama betul auntie tunggu 3 bulan dah!

lia ummiirfan said...

selamat kembali bertugas! semoga semuanya berjalan lancar.. :))

saly said...

As'slam emme..daa 3 bln kejap je ..kakak twins duk wakpe tu.. tak sabar nk tengok bb aurel..

Ena said...

*___^

cik violet said...

Salam. Kak. Kalau nak order prokas utk sakit lutut, bole whatsapp sy ea 013.336.8770 :)

nusha fasha said...

Wahh kejap je msa berlalu.. xsbr nk tgk gmbr.

iryanty ahamad said...

asalamualaikum emme...welcome back emme :-))..

tiga lalat said...

salam. hee sonoknya excited nak masuk opis mak yee ;p 3 bulan cuti lama tuu

♥ ROS ♥ said...

Cian kat kakzakie tu.. rindu bebenor dh.hihihi...
Kejapnya rasa akk nk abis pantang.. dh la pregnt pun syap2.. hihihi

Fiza Rahman said...

Selamat kembali bertugas, Kejap jer kan.

azizah green line said...

aurel dah besar...duk baik2 gan pengasuh tauu,,mama work

Post a Comment

tq 4ur comments~