Followers

Feb 2, 2010

Awas Penipu Harga Barang yg Anda beli~

tak tau la same de kowang perasan atau tak?
tapi mE n mr HuB kalo gi shoping2 mesti nak survey giler2
banding2 harga barang, kedai tu kedai nih,
salah satu barang adalah Shampu Pantene kami dpt harga murah!!! kat Farmasi W
tgk kat pasaraya G, umangaiiii.....gilo apo!!!!
kalo tak nyosal ekau melopeh! hehehee...
jgn tak tau, harga Pasaraya G lebih Mahhhhallll berbanding Farmasi W
tak yah sebut Pasaraya pe n Farmasi ape, kowang pikir2 la sendiri
biar Alah Membeli Menang Memakai,
kalo kowang kaya boleh laaa.....
tapi jadi lah pembeli yg bijak!

4 princes N princess Yg Sweet:

JUE said...

A'ah...pasaraya G tu mmg mahal!
Aritu gi beli susu anak yg 1.5kg kata "the lowest price". skali pergi M...lagi murah! xde pn kata offer ke ape ke.

Syue Mustafa said...

Kat Watson lagi murah ke? Selalunya beli kat Carefour jer. Jarang-jarang beli kat Watson. Tapi yang pasti kalau deodorant Nivea amsa sale kat Watson, memang murah...

eMMe said...

Kak Jue, penipu la pasaraya G tu...
ade org kene tipu, jgn kite pun jadi mangsa tipu gak dah la...

Kak Syue, betul kan Watson murah kan..kan...Carefour??? not sure lak kak...lame tak gi Care four, Care For You, tak tipu punye,,, hehehee....

MiDiAiDa said...

salam..jom singgah http://midiaidabiz2u.blogspot.com..tq..;D

Post a Comment

tq 4ur comments~