Followers

Feb 1, 2010

My Pan Cake~

Semalam, mE buatkan breakfast Cekodok bilis, upsss lupe lak nak snap gambar,
tapi, mE nak story pasal pan cake yg me try ikut resepi by Pn Shifa, tq shifa, coz memberi idea utk mencube ur pan cake receipe.... Alhamdulillah ni la hasilnya:





memula buat siap kembang2kan kat atas pan, tapi cam lempeng la pulak, 1st trial mmg cam tu pas tu dah tau dah, kalo pan cake just letak2 je, bulat kecil n kembang/ naik sendiri,
yess...jadi, sedap, lembut, bertambah2, cukup la utk makan berdua...
next time leh cube lagi
anda mesti cuba
anda pasti suka~ yg plg mE suke, mr.HuB makan pan cake dgn .......... lalallalaa...hehehee~

6 princes N princess Yg Sweet:

JUE said...

wow...bfast omputih tuuuuu...hehe.
K.Jue klau wat, beli jer tepung pancake kt supermarket! :D
(penah la mttk resepi dr kwn...tp cam leceh jer)

MiDiAiDa said...

heheh..cam sedap jek..aku x penah makan pun..selalu makan lempeng jek..ekekek..meh laa bg resepi..ley try2..heheh..

José Ramón said...

This must be a pint of exquisito.Un Greetings from Creativity and imagination photos of Jose Ramon

eMMe said...

kak jue, owh, ade eh tepung pan cake, hehehe..tak leceh la kak, senang je bahannye...

Aida, sumber dari blog kawan, shifa name dia, nak resepi leh search blog dia http://syanaf.blogspot.com/ ok!

Shifa said...

yum.. yum..
sedap kan ermie? hubby ermie makan ngan ape tu?
shifa pun 1st time try trus menjadik n sgt sedap.. dulu penah try pakai tepung pancake ready made tu tp x jadik la..

eMMe said...

hehehehe...shifa, dia makan dgn ikan goreng cili....dia suke pedas!hehehe...

Post a Comment

tq 4ur comments~