Followers

Apr 22, 2013

Hari Ini Isnin, esok Twin 5 Bulan..


Alhamdulillah..
kita semua diberikan peluang untuk bersama anak-anak, suami/isteri
ayah, mak, adik bradik,
kesihatan yang baik mudah2an hendaknya...
hidup dalam suasana ceria, aman harmoni...
moga sentiasa berterusan...
berkekalan...
kerja Allah swt, tiada siapa tahu urusannya...

Moga Mama dpt membesarkan twin 
dgn kasih sayang dari seorang mama dan papa nya..
tidak dibebankan ke bahu yg lain...

moga twin sihat selalu
ceria selalu
cerdik cerdas selalu

pst: sweet sweet selalu, sayang Airis n Eryna tak terhingga dan terkira...
 

29 princes N princess Yg Sweet:

SSulieana said...

manis nya muka diorang emme...

mama ila said...

Alahai..comel sungguh airis n eryna nie..ehehe..suka tengok =) amin....semoga menjadi anak yg solehah yer

Kakzakie said...

Eeee.... comelnya awak-awak... senyuman menggoda betul macam mana lah mama tak rindu sentiasa bila kerja... Lama auntie nak tunggu gambar-gambar terbaru tau... mama mesti busy ye.

Kejap aje dah 5 bulah ye Me:)

Ena said...

Alala...Tomei tomei...
Errr. Buh la pic mama yg kembali gojes tu sekali...Hehehe..

eMMe said...

@SSulieana Alhamdulillah... time sweet, mmg sweet, ce time sweet n sour, heheheh...

eMMe said...

@mama ila InshaAllah terima kasih Mama Ila..

eMMe said...

@Kakzakie Kak Zakie... Me mmg kalo boleh nak letak byk2 gambar twin.. tapi biar lah cam ni, update sebulan 1kali pun okey kan.. tetau je dah besar kan... daripada tak update langsung, biar aunty Zakie rindu bgt kat twin ni...hehehe...

eMMe said...

@Ena hahah! gojes la sgt! kurus keding dah Ena oi... janji sihat kan Ena..

ieda immi said...

wahhhh si comel berdua dah masuk 5 bulan !
sekejapp je masa kan ;)

geram acik tgk nie .. ;)

wahida said...

wow!! 5 bulan? sekejap betul!!

comelnya twin ko ni nok...rasa nak cium2!!

mama aryan said...

salam emme...

wah cute & sweet je twin nih,harap2 baby akak ni nanti gugurl gak la

Riedaffya ibrahim said...

da makin gebu nengok me...geram aunty nengok..nak jer cubit tau..

azizah :) said...

akak twin akak 5bulan..kandungan jijah pon 5bulan..hehe comeynya twin.. mmg seiiras. tak dpt nak beza..hee

adyna said...

Comel nye twin emme, psst sama la g cendol bakar Tue hari Sabtu gak ;) ramai org kan

Kesuma Angsana said...

5 bulan dah.. cepatnyer rasa

nuyui a.k.a miss YUI said...

jap je dah besar..comel gtu..

Mrs Nageb said...

alalalalalalal tomei2 twin ni :) geramnya auntie :)

BERT said...

tiyutttttttttttttttttttttttttttttttnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! 5 bulan dah ye... alahai kejap je kan...hujung thun ni dah "dapat kaki" satu rumah ceria dengan diorg yg boleh main kejar2 satu rumah hiihii..

Munnafendy said...

akak...baru sy perasan..kembar tak seiras eh?? lain la muka dua2

Cho Zila said...

ala comelnyer.. sernok tengok ada dua orang kan.. harini 5 bulan ler yerk.. rasa cam barujer...

-gedek! said...

Anak berganda, belanja pon berganda lah kan?

Jangan tak tau... uncle sendiri pon kembar tahu! Tengok ni... haha!

http://www.blogbeginsatforty.com/2011/08/august-2-2011.html


eMMe kena interview mak uncle untuk tanya dia pahit getir jaga anak kembar... haha!

(Maaf lah kalau uncle tak berkesmpatan nak blogwalk lately ni... sempat update blog je sekarang... tuntutan kerja memang dengki kat uncle!)

LYAfrina said...

alahai..comel sgt.. dah besar dia..happy 5 month twins..

eKa said...

kejap je dah 5 bulan kan,semoga jadi anak yg solehah ye twin

Cinta Misteri said...

alololo tomei tomei tomei...

soryy emme, CiM busy laaa kbelakangan ni. tk smpt jengah emme & gomol2 twin.

hv fun with your sweeties twin

Deqla Manjew said...

comelnye twin akak ni... bertuah akak.. kalo deqla pun mcm akak, rasanya deqla la manusia terpaling bahagia dlm dunia ni..muahaha..

~aSHa~ said...

comelnya mereka

nadia farahida said...

kak emme, makin besar makin comeyyyyyyyyy dua dua baby kak emme niiiiiiiiiii! :))

Bazilah (^0^) said...

cm rupa akk :) tomeyyyy agt ni :)

Jemah Menjemah said...

moga embesar dgn sehat & cerdik yea twin girl

Post a Comment

tq 4ur comments~