Followers

Apr 9, 2013

Mai Share:Bayi Susu Ibu

copy kat FB kawan

ps: Alangkah seronoknya jika kita (ibu) dpt berikan susu ibu sepenuhnya...
Indah jua kurasakan dpt memberi susu ibu walaupun tak sepenuhnya...

10 princes N princess Yg Sweet:

Kakzakie said...

Kalau banyak boleh simpan susu dlm bekas yg banyak jual Me. Simpan dlm fridge bila perlu tinggal ambil aje bagi kat twins..

Deqla Manjew said...

bestnye akak dpt rasa indahnya perasaan tu... ;)

SSulieana said...

x pe la emme janji twin dpt juga merasa susu ibu walaupun x fully kan...

reply : emme GM plaza tu shopping complex tapi lebih kepada sapa2 nak beli borong...rambang mata tau tengok baju baby...huhu

kalau boleh nak tgk twin live...bestnya...Insha Allah kalau ada rezeki kan

Cho Zila said...

akak pun takdapat sepenuhnyer... tapi syukur gak dapat memberikan mereka susu ibu..

eelobor said...

masa anak pertama dulu, wife bagi susu sampai umur dia 2 tahun. yg kedua bakal muncul tak lama lagi nie tak tahu lah macam mana....

BERT said...

memang seronok susukan anak sendiri.. indah sangat jadi ibu kan

Nanak said...

yg ptg usaha kan kak Me.. twins nanak exc bf now..memula tu mmg penat tp skng dah ok sikit..doran paling suka kalau disusukan serentak..lenguh jg tangan..hehe

Ena said...

lama dah ku tinggalkan..
me.. doakan turn ena pulak yeh utk menikmatinya lagi.. :)

Riedaffya ibrahim said...

me...twin minum susu ape kalo me keje?xde pic baru twin ke?

mama aryan said...

akak puntak dpt nak susukan anak2 sepenuhnya..

Post a Comment

tq 4ur comments~