Followers

Jun 4, 2013

Hari Pertama dan Kedua = Semalam dan Hari Ini

Assalamualaikum wbt

Apa khabar semua?
Semalam Bz
Hari ini kurang bz nya...
(sibuk meeting penggabungan kat sana sini..) bos la bz...
asyik tak lekat bilik je...

Bz kerana tibanya secara mengejut bos baru yg sekian lama dinantikan..
Skrg Me dah jadi PA TKSU
Kira naik pangkat la...
Alhamdulillah.. Boss Me yg bergelar Dato' N ni nampak cam baik, harap2 gitu la...
Syukur lah kalau Me dapat Bos yg BEST!
BEST! maksud Me.. yang senang n seronok kita nak kerja bersama (kerjasama)
BEST! maksud Me.. yang tak kisah boleh balik awal (kalau balik jam 5 ptg, boleh balik sharp 5.00 ptg) heehee...
BEST! maksud Me.. dia tak byk cerewet...
biar pun muka bos Me tu nampak garang
tapi suara dia tak lantang...lembut...(softspoken gitu!)

tapi...
Terfikir gak... takkan la nak sentiasa balik awal je..
kalo Bos tak balik lagi, tak best plak, PA cabut awal...
kene gak stayback maybe Bos perlukan PA nya...
jgn la bos bising2 kat belakang..
kene gak tanya apa harapan bos terhadap PA nya?
tu yg saya belajar masa Kursus Memenangi hati BOSS

hihihihi...

pst: hati suami sudah kah kumenangi??? tettttt.........

21 princes N princess Yg Sweet:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

kalau dpt bos yg tak cerewet pada saya dah cukup, pasla balik sharp tu boleh dbincangkan kot. yelah akak kan ada anak, 2 plak tu kecik

Fiza Rahman said...

Selamat bekerja dgn BOSS baru.

Kakzakie said...

Kalau bos balik cepat kita pun balik cepatlah Me. Sebab dia balik lambat kita pun balik lambat..

SSulieana said...

tahniah emme dh naik pangkat...rezeki twin tu kan...

Eye_nee said...

Wah....rezeki kamu ni..Naik pangkat...pasti BEST kalau semua BOSS adalah seperti yg eMMe inginkan tu kan...

D_08 said...

Insyallah baik..... Selamat bekerja dengan bos baghu...dan selamat pening la ye cik eMMe....

aquagugurl said...

Wah..dpt jadik P.A.TKSU..tahniah, tahniah..baik nye emme,nak tggu bos balik,baru balik..sya x buat camtu pun lagipun sya ngan bos sesama abis keje kul 5.30..so time2 tu paham2 je la, mmg dh rmai abis keje..x de org kat opis pun..sharp 5.30, terus punch kad w/pun bos ada lagi dlm bilik..hehe..

azizah :) said...

wah... tahniah kak naik pangkat sudah... :) nampaknya nak memenangi hati bos kena la ikut time bos balik..heee

nuyui a.k.a miss YUI said...

thniah akk dah naik pgkt =)

Mrs Lurve said...

tahniah dh naik pangkat..kdg2 bos yg prihatin diorg mudah dibawak berbincang

lovelywa said...

wahh syok laa dpt bos best..Dato lagikk..hehe

ainnoraini said...

ikut keadaan kan...kalau tak byk kerja boleh boleh jer balik awal.

依之汉 said...

kalau budaya orang Cina, selagi bos tak pulang, orang bawah tak boleh pulang. Ini beri motivasi kepada bos dan orang bawah untuk sama-sama datang awal dan balik lewat.

Miss Brenito said...

Congratz sis, dapat tackle bos in few days.. bese la JUSA A ni tak lekat kat opis n schedule slalu ajer akan kebizian.. btw, sy meninggalkan jejak dgn mempollow u... tq ols sudi singgah blog sy yg dah mcm perigi bute tuh... :-p

♥ ROS ♥ said...

Tahniah..patutla makin berseri mama nih.. Hihihi :)

Deqla Manjew said...

bos deqla pun ok.. yg dulu ok skng ni pun ok.. alhamdulillah... ;)

mama aryan said...

dapat bos best..memang bestlah kan..hehehe
dapat bos kalut,dgn akak pun jadi kalut

Cho Zila said...

selamat bekerja dengan bos baru...

MulutPayau said...

Tahniah dear dapat naik pangkat...
Seronok bekerja ngan boss yg memahami.....

E'in said...

tahniah kak dh naik pangkat... :)

Adams Ayens said...

Tahniah mE...
Agaknya kalau dpt Bos cam Kak Nink..
hari-Hari nangess...
bukan Hari-hari balik cepat...
Ngeeee...
Beguwauuu

Post a Comment

tq 4ur comments~