Followers

Jun 12, 2013

Wordless Wednesday: Tapi nak bebel sikit... hehe..

Assalamualaikum wbt
Salam kasih sayang kepada kawan2 blogger semua,
kakak, adik, abg, kawan2 sekalian...

Maaf...
sejak BERBoss ni tak sempat nak update blog setiap hari
Rindu kat kalian semua..

Kene pulak balik lambat
kesian Twin...
Kesian kat diri sendiri juga...
Kesian kat kalian, kot2 la tunggu entry baru dari Me...

Doakan Me...
Permudahkan urusan sepanjang hidup...
InshaAllah... Amin Yarabbal'Alamin...

Cukup bebelan luahan hati
pada siapa lagi 
Bloggers, Terima kasih jika sudi
komen2 nasihat, kata2 semangat..
buat penawar hati Me..

buat Me senyum bila bacanya
Maaf, andai Me tak balas kunjungi kalian
wat waktu ini...
Maaf ya...

Jumpa lagi..
Ok dah!cukup la bebel ni...

Hee .. hee Hee...

6 princes N princess Yg Sweet:

D_08 said...

sabo le cik eMMe.... sementaghe tengah baghu ni.... baghui nak tau perangai bos macam mane...... kalo dah lame....kite boleh ekjas...... sabo yeee..... sian le anak2 mike tu cik eMMe...

Bazilah (^0^) said...

ohhhh akk nye bos dh dtg ke. Takleh lah nk kacau2 kt gtalk lg ek huhu

Deqla Manjew said...

slama ni xde bos ke kak? huhu.. xpela kak.. pelan2 yer.. take care..

Kakzakie said...

Tak apa Me memula dpt boss baru rasa belum biasa, nanti bila dah biasa semuanya jadi mudah boleh tersusun rapi ada masa terluang bolehlah buat...

Yg penting jgn jejaskan kerjaya dan keluarga.

ainnoraini said...

tak pe,utamakan yg penting dulu..

mama aryan said...

semoga dipermudahkan segala urusan me ye

Post a Comment

tq 4ur comments~