Followers

Oct 23, 2013

23 Oktober 2013 Twin 11 bulan hari ini...

 tonggeng jgn tak tonggeng Nak...

 Eryna si adik yg suke masukkan jari dlm mulut sampai nak uwekkk dia kenkadang tu...

 Airis~ si kakak anak yg manis, kenkadang mudah tersenyum..

 Airis ~ dah nape lak nangis tu Nak... Eryna mmg nak berjalan sgt gayanye...
(abaikan tangan kering mamanya..hahaha)


Alhamdulillah..
Syukur kita dpt berjumpa lagi di alam maya ini...
diharapkan semua rakan2 maya sihat walafiat...
Maaflah kerana agak lama tak update
tentu ade yg tertanya-tanya
terindu-rindu
teringat-ingat
chwah!
adakah?

Kalau ada Alhamdulillah...
mmg Me agak sibuk di pejabat
dirumah
dimana2
masa yg sgt sgt cemburu n terbatas...

dlm sibuk2 pun tetap nak up pasal twin
hari ni genap 11 bulan

Alhamdulillah..
ni nak tanye kowang kan, anak2 sulung kowang pandai jalan umur brapa yea?
twin skrg dah pandai memanjat, memapah, kalo pegang tangan twin, cepat je berdiri nak berjalan tatih2.. kalo dgn walker, 
chewwwww...meluncur laju je,
takde brek2 punye 
bom berlaga sesame dowang, kelakar tgk nyew..
kalo mama n papa kt depan pun saje je dilanggarnye
ngekek la twin sonok dpt main2 kan mama papa nya...

tiada apa yg lebih penting ketika ini
hanya doa ku pohonkan
agar anak-anak ku senantiasa dlm rahmat dan lindungan Allah swt.
AminYarrabbalAlamin..

pst: wah! panjang lak leteran Me ari ni, sudi2 la bacanya.. Terima kasih yg sudi sgt komen kt blog Me, maaf andai Me tak sempat2 lagi nak balas kunjungan kowang, Me akan jenguk kowang juga.. dont worry...with luff~eMMe muahs!

19 princes N princess Yg Sweet:

adrianna syaz said...

Teringin nak anak kembar..sbb sya pun kembar :)

Sidratul Muntaha said...

muka twin dah lebih mirip maknya
ehehe

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Anak sy start berjalan dlm usia 8 bulan... anak sy tu skip merangkak... dia belajar duduk... then menonggeng angkat punggung... then terus berdiri sambil jalan bertaktih... first time tengok dia buat mcm tu dalam satu malam sahaja... Alhamdulullah, sekarang nie dok berlari je... maklum la... dah 5 tahun...

Kakcik said...

Seronok melayan keletah dan telatah dia orang, kan? :)


Semua anak tak sama masa mana diaorang mula berjalan. Ada yang cepat seawal 10 bulan. Ada yang lebih lewat hingga 1 tahun 3 bulan... Yang menting mereka sihat. :)

:: Mrs.Eady :: said...

lain budak lain perkembangan nyer..

Mrs Azhar said...

geram je tgk dua si kenit ni. comel sgt. suka tgk twin babies. jap je nk sthn dh kan emme. =)

Miss Brenito said...

yang sulung lagi 3 hari nak birthday setahun terus berjalan, yang no.2 agak cepat dalam 11 bulan

Kakzakie said...

Kakak dapat agak yg kakak menangis sebab mama layan adik. Mana boleh mestilah dua-dua nak juga kan Me...

Jalan ni tak samalah masa Me. Ada yg belum setahun dah jalan ada yg dah 14 bulan tak pandai lagi.. tak kisahlah janji sihat.

Ann Ishak said...

hokalohhhhhh comei2 twin ni, seiras ye Me

Kesuma Angsana said...

hehehe geram tgk twin ni !

Rosmiza Ali said...

Salam Emme.. Comelnya si kembar Airis & Eryna ni.. Tak lama lagi dah boleh berjalan ni.. =)
ZON PERMAISURI CHOMEL

HeNRieTTa JoSe said...

Wah...dh 11 bln...next mothn dah setahun.....adik sepupu rietta pown start bulan ke 10-11 tu dh start nak jalan jalan....jenuh ler kita kena pggang....

nuyui a.k.a miss YUI said...

ololo..

comelnya kembar ni..

MulutPayau said...

kejap jer kan masa berlalu..dah hampir setahun dah...
Makin comel si kembar ni....

MyraQhairel said...

alolo comei twins.. lama tak tgk pic dorang...besa dah ...23/10 genap my lil hero 2thn 2bln jgk..heheh..

Deqla Manjew said...

geram tgk tau..tomei sgt.. gmbr yg last tu dah kenapa kak? yg kat belakang tu nanges... hikhik

lovelywa said...

kjapnye besor..dulu aunty zura dtg kecik jee..laa ni rambut terpacak2 dah ye..heheh

mama ila said...

comelnya airis ngan eryna nie..geram nengok =)

Ibu Kembar said...

Xboley blah dengan rambut dia tu...cute tau

Post a Comment

tq 4ur comments~