Followers

Oct 30, 2013

Sekali lagi Eryna ambil Nebulizer

Salam All mommies n yg bukan mommies Hai juga.. (hehehe...)
Malam tadi Eryna demam skit, then batuk2..agak merisaukan keadaan batuk dia
tambahan pula dgr nafasnya berbunyi... dada nya yg turun naik agak laju
Risau. tak boleh tidur mama dibuatnya.
plus, badannya agak panas.
Dalam tidur pun Eryna merengek. tidak selesa barangkali.
Mama pun tak boleh tidur. Eryna harus dipantau.
Bila keadaan Eryna okey dan dia kelihatan tidur.
Mama pun lelap kejap.
Tapi tak lama. Eryna merengek lagi.
Alahai.. Kalau la Mama ni Doktor senang la tau nak buat apa.
Mama urut2 belakang dan dada Eryna dgn minyak 1001 Syuhaida Rahsia Alam.
Selesa skit agaknya. Eryna sambung tidur.... hinggalah sesedar dari tidur sudah jam 6.30 pagi.
terus bagitau Mr HuB nak bwk gi Klinik.

Pagi tadi terus ke specialist Kanak-kanak Annur Bangi, takpe la keluar duit skit,
yang penting Eryna sihat.
Eryna kene repeat NEB jam 6 ptg n 10 mlm nnt.

Doc pesan bg ubat ikut time
n hope ubatnya berkesan.

Eryna, kuat yea Sayang...
Mama n Papa nak Eryna cepat sihat.

pst: Moga Allah berikan kami rezeki melimpah ruah. Agar kami dapat jalani hidup dgn selesa, walaupun tak kaya mana, tapi keperluan anak-anak dpt dipenuhi dlm kesederhana.. tu pun dah Syukur. 

Terima kasih mommies n bukan mommies doakan kesihatan anak-anak Me..
Hanya Allah jua dapat membalasnya.

12 princes N princess Yg Sweet:

adrianna syaz said...

Semoga eryna cepat sembuh.musim2 hujan cmni mmg asthma mdh kena

mama ila said...

aunty doakan baby eryna cepat sembuh ye sayang..boleh main2 ngan airis =)

Kakzakie said...

Allah... kalau kena neb masih baby ni bukan dia aje yg tak selesa, kita yg tengok pun kesian dan rasa sesak Me. Moga cepat sembuh ye eryna sayang... auntie doakan dari jauh..

Miss Brenito said...

semoga si comel cepat sembuh dan sihat... jgn tunjukkan kesedihan depan anak.. mommy kena kuat supaya diorang ade semngat nak sembuh

aizamia3 said...

Moga Eryna cepat sembuh hendakNYA..

Ena said...

Amin..
Moga eryna cepat sembuh.

Riedaffya ibrahim said...

sian eryna me....cepat sembuh ye..

♥ ROS ♥ said...

Insyaalllah semua dipermudahkan... Emme kuat anak pun kuat.. Eh pandai je bg nasihat.. Padahal anak sakit ros yg down :(

azizah :) said...

musim kak kan... moga eryna atau family akak dlm keadaan sihat di bawah naungan Allah..
akak kena kuat yer jaga anak2

~~AzaLea~~ said...

siannya.. aunty doakan moga cepat sembuh yer nak.. Amin..

cheqna said...

moga eryna cepat sembuh..
insyaallah..mudah mudahan Allah permudahkan segala urusan kita

eB said...

duyai mcm2 la skang nih... byk kes gini kan? kami pulak, si Aerish kena chicken pox, Aed berak berdarah. aerica msh berkahak. hu3... gws dear baby

Post a Comment

tq 4ur comments~