Followers

Oct 31, 2013

Hari Ini, Mama rasa tak sihat la...

Salam.
Penat terasa. Pabila bangun dari tidur untuk bersiap ke pejabat
Alhamdulillah. Twin tidur lena malam tadi.
Tapi Pagi ni Mama rasa badan sakit-sakit. Sengal.
Berat je rasa.
Barangkali penat seharian menguruskan anak-anak.
Mr HuB, tengkiu sama-sama jaga anak-anak.
Eryna & Airis, Mama & Papa harap sihat la hendaknya.
Harap batuk, kahak, Selesema, pergi jauh-jauh.

Ubat.
Harap ubat tu serasi dgn kamu anak...
Jgn culas makan ubat ya anak...

Mama pun dah makan ubat demam
Boss Mama pun dah gi Mesyuarat.
Mama tidur jap la...

Semoga sedar nnt demam hilang........

InshaAllah.. Amin YarabbalAlamin...

25 princes N princess Yg Sweet:

NM03 said...

musim skang ni. kamu dan anak2 take care ye

Nurfaezah Abdullah said...

Aamiin.. get enough rest ye kak.

Kakzakie said...

Letih dan risau agaknya Me bila baby tak sihat. Tak cukup tidur dan rehat kan bila jaga baby tak sihat. Harap-harap jgn berpanjanganlah pulak.

Miss Layaleya said...

take a rest mama.. get well soon.. *hugs*

:: Mrs.SyahNia :: said...

salam sis..dah lama rasanya tak dtg sini tgk akk ngan twins..hihi

tu lah kak..ain risau btl masa batuk n selsemanya tak baik2..asyik meleleh je hngusnya tu..dah ubat swasta tak jln..p klinik kerajaan baru ok..baik sumanya.. cer akak try bw p klinik gov..cuma kene tggu lama jelah ;(

Ena said...

lahai.. Moga semua cepat sembuh ye..

erienz said...

siannye kamu yunk....rin doakan moga twin dan mama twin cpt sihat yer...

:: Mrs.SyahNia :: said...

oh dah bw yea..insyallah akan baik nanti kak..dah nama kembar mesti bjangkit2 kak..ank ain..mula2 si adik..pastu kakak ikut batuk selsema skali..siap p neb n dok bwh lampu utk cairkan kahak..riso mmg riso..akak dah jumpa pakar insyallah baik nanti..sbr ye sis

eB said...

musim nih...
tc yer... (",)

Eye_nee said...

anak satu saja sgt teras penatnya sis..kamu milik twins penatnya pun berganda kuasa 2 juga kan...semoga kamu dikurnikan kesihatan yg baik2 sahaja yer...kalau penat sgt ambil cuti sehari dua...

Kesuma Angsana said...

semoga semuanyer cepat sembuh yer !

azizah :) said...

akak kena kuat n sihat2 yer.. moga cpt sembuh kak

cheqna said...

makan ubat..take care ye dear

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Jangan lupa makan ubat... sekarang nie demam sket dah kira merbahaya kalau dibiarkan...

♥ ROS ♥ said...

akak kena kuat yer walau lemah... semoga kita diberi kekuatan untuk menjaga anak2.. doa bg sakit anak dpt kat kita pun xpatut kan, sbb kalau kita sakit sape nak jaga anak kan :) hehhehe

the malay male said...

jgn berjangkit sudah ler

Deqla Manjew said...

kalo rasa x sdp bdn je trs mkn ubat kak.. take care tau...

Riedaffya ibrahim said...

sian me...banyakkan rehat dan minum air masak k...semoga twin pon makin baik..

Nazayiena Ayiena said...

Slmt berehat emi,semoga cepat sihat....

norey said...

Semoga cepat sembuh..makan ubat dan dapatkan rehat secukupnya..

E'in said...

semoga cepat sembuh kak...

Ena said...

emme, caner? dah sihat??

MulutPayau said...

siannya...semoga semuanya cepat sembuh....

BERT said...

cepat smbuh ye kak..patut lama menyepi.... sy pun baru sihat dari demam ehhe

Cinta Misteri said...

hye Emme....moga semua baik2 jer yeaaa

Post a Comment

tq 4ur comments~