Followers

Aug 13, 2014

Aku Sengau

Salam Semua...
sihat ke?
Me Sihat
Twin Sihat
Alhamdulillah
cuma...
lately ni hidung tersumbat
suara jadi sengau
tak lemak merdu dah suara Me
tapi Me ada perasan sejak pregnant ni
apsal Sengau je ni...
alahai.............ni alahan baru punye style ni

hahaha...

Tapi apa pun Me cuma harap dan berdoa baby baik2 aja ya....

Pst: mase pregnant twin dulu takde sengau2 ni.. suara merdu je...hahaha...

11 princes N princess Yg Sweet:

Kakzakie said...

Pembawaan baby memang tak samalah Me.
Kadang sebulan-dua aje. Bahkan mungkin seminggu-dua akan hilang
Yg penting badan sihat dan baby sihat.

ps: masa twin tu merdu sebab itu sekarang twin punya suara pun nyaring bak buluh perindu hihi...

Ann Ishak said...

nanti mesti baby dalam perut suara merdu :)

Fiza Rahman said...

Alhamdulillah. TAhniah emme. Dah berapa bulan?

Selamat menempuh 40 minggu nan indah. Twins dah nak jadi kakak ☺☺

nuyui a.k.a miss YUI said...

jg dri bek2 ya kak..

wah twin dah nak jd kakak..

alhamdulillah =)

psl kucing entry pasni ..

norey said...

harap² ibu dan baby baik² sentiasa InsyaAllah.
sengau alahan mengandung alaf baru kot..hehhehe

aizamia3 said...

wah.. tak lama lagi twin akan jadi kakak
tahniah buat Me.. moga sihat hendakNYA.

abuikhwan said...

salam singgah di sini..
sengau, janji sihat wal-afiat

:: Mrs.SyahNia :: said...

salam sis..

skang ain dah 30weeks..buat masa ni suma ok..cuma scan ckp uri kat bwh sikit
masa twin dulu takde plak kes uri kat bwh ni..lain prgnant lain cbaranya kan..hihi

ohh ya..awl2 lg masa 6 weeks ain dah p scan nk tahu ngandung kali ni kembar lg ke atau solo
skali doc ckp mmg ada 1 kantung je..baby bgerak pun mmg rasa 1 baby masa kembar dulu kiri kanan bgerak..hikhikkk

akak tak mabuk ke ngandung kali ni? akak due date bila?

saly said...

tahniah emme...prgnant..alhamdulillah..smg baik2 saja.. sama lah kita..:)
salam aidilfitri buat emme sefmily....

lieyalatif said...

e'eh me ni sebijik mcm lieya mase pregnant kan dayyan...lieya kene selsema lame tau pastu suare mmg sengau.... nak mkn ubat sebarangan takut so just makan oren jek laaa utk dptkan vitamin c....tapi tak baik2...rupenye baru tau pembawakan.... rasenye tu simptom utk lieya kalo peknen boy le kot heheheeh tak tau le me camne....moga semua ok yeak me...take care...

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

nie mesti sengau sebab hidung tersumbat... :d

Post a Comment

tq 4ur comments~