Followers

Aug 27, 2014

Wordless Wednesday : Julai punye gambar baru nak wat entry Hari Ini hahaha...


Tak sangka kawan ofis punye keje, wat candid, nasib tak anto kat bos, kalo tak....
tah ape la nasib saya...
jom tido...!!!
hahaha... 
penyakit ni berlaku akibat , penat , kenyang, kurang tido, malam asyik terjaga jaga je, huhuhuhu..
maafkan saya en Bos!!!

13 princes N princess Yg Sweet:

LYAfrina said...

Ha ha.. ni mesti kes ngantuk sgt ni.n bln pose kan..

Eye_nee said...

hehehe..bertuah punya kwn..boss paham...

Mar Mansor said...

makin besar meja tu makin banyak la isinya..kih2

aquagugurl said...

haha..serupa dengan saya jugak..kenkadang, mata dah ngantuk sangat @pun letih bebenor..tak kira, depan pc pun boleh Zzzzzz..risau jugak member opis saja nak kenakan tangkap gambor, post kat fb..tapi kalau mata dah ngantuk tahap menguap baper ploh kali, landing jugak macam ni depan pc..

lovelywa said...

hahah..kantoi sudahh!!

SSulieana said...

oloh ngantuk sangat tu ye...hahaha

lieyalatif said...

hahahaahah pic prank nie...kalo anta kat bos sia2 dpt warning letter nie heheheeheh....tapi pic ni kelako....

Daddy Ziyyad said...

lena tido tu! hihihih

azizah :) said...

kuang3x kena bg kat boss mmg nahas la ni...hee

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

memang letih sangat la tue..=D

Miss Layaleya said...

rindu tmpt ni.. :(

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Habih laa... Lelap bebenor tu... sampai member curi amik gambar pun tak sedar... :d

Syuhairah Anuar said...

hai..

haahh... hantar baby kat sana... tp anak awk kat sana ok x? insyirah kerap tak sehat. tak tau la sbb dia tak biasa ke ape ke..huuu./..tp mcm dia happy je kat sana.sbb asal blk umah je tdo. kuat main. **comment kat cni takut reply kat blog tak perasan. =)

Post a Comment

tq 4ur comments~