Followers

Aug 11, 2014

Pelupakah? Atau Hilang Ingatan kah?

Salam Isnin Semua..
Semoga mood raya anda sentiasa menyinari sepanjang syawal ni
dah mula buat puasa 6 ke?
aduhhh...ari ni nak crita pasal
OBIMIN tertinggal kat umah
so, satu ubat pun tak makan...

takpela..takde pape kan.. InsyaAllah...
fikir positif ya... esok mesti ingat makan supplement..
kene fikir baby dlm perut ni..
doa yg baik2 utk si kecil ini...

8 princes N princess Yg Sweet:

ewanthology said...

its ok kot...isteri saya dulu selalu gak skip makan ubat masa pregnant.
apa apa hal kena minta nasihat doctor.

norey said...

tahniah...selamat hari raya..maaf zahir batin

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Teman dah pun start pose 6...

Kakzakie said...

Simpan semua supplement dlm handbang Me.
Masuk dlm bekas dan sumbat dlm handbang - so kalau kemana-mana tak tertinggal.

Skip sehari-dua tak ada apalah tapi sebaiknya janganlah...

Eye_nee said...

Tak per lah beb...skip sehari mcm ni...esok kena ingat2 betul2 sebelum keluar rumah tgk dulu all the supplement dlm handbag...

eB said...

eB rinih baru nak start pose 6 ;p

aquagugurl said...

eMMe..twin boy plak 2nd pregnancy ni..hehe

Ena said...

sekali sekala x pe..
hehe

Post a Comment

tq 4ur comments~