Followers

Aug 26, 2014

Jamuan Raya di Pejabat Saya dan Hari Pengkabungan Itu...




18 Ogos yang lalu, kami telah sebulat suara mengadakan jamuan raya di opis kami,
kami ialah staff dari pejabat SUB(K) dan Pejabat TKSU bersama begabung tenaga. Bos bos kami sporting.. 
sambil tu tak lupa hulurkan sumbangan ikhlas untuk menjayakan jamuan raya kali ini.
Alhamdulillah majlis berjalan dgn jayanya...



 Duduk dari kiri Rohaya , Kak Fazilah  ni dia kakak Cleaner pun kami minta dia berbaju kurung, Berdiri sebelah saya Sara,
Geng Aras 16 
Inilah keluarga saya kat opis

 Nak citer skit, Rohaya ni Pengawal Keselamatan kat Aras kami, kalau sebelum ni dia pakai uniform dia je, tapi sebab kami nak buat jamuan raya (potluck) request dia pakai baju raya..
WOW!! sHocK PiNk hokeyyy~


 Kami lagi...mmg kami je kat Aras 16 ni...
selain dua org boss (bos2 kami dah selesai makan)


2 orang tuan Rumah (yg depan Sara, PA SUBK, sebelah tu hmhmhm...PA TKSU, yang belakang Me, Cik Salasa n her bestfriend, Afie n Fidos
Me berbaju serba hitam putih, sebab turut bersama berkabung pada 22 Ogos 2014 yang lalu..
Al Fatihah.. moga roh2 mereka ditempatkan dikalangan yang soleh dah soleha...Amiin...........

11 princes N princess Yg Sweet:

norey said...

kalau nak buat makan ...yg paling best kalau bos sporting untuk menghulur sekali kann....pastu xde komen pasal makanan....hehehhee

NM03 said...

masih terasa kehilangan walaupun tiada ikatan

nuyui a.k.a miss YUI said...

opis yui takde jamuan sbb kami beremapt je..ekeke

yui pun berkabung juga.. menghormati mana mampu.

♥ ROS ♥ said...

Rindunya kat kak... Hihi... Lama rasanya xblogwalking blog kwn.. Ni bru nak start balik..
Bestnyer mkn kt opis..byk mknan :)

LYAfrina said...

kat opis thn ni wak simple2 je jamuan,..

al-fatihah buat mangsa mh17 b'agama islam

Kakzakie said...

Office kakak ni tak ada jamuan pun Me sebab kakak sorang aje yg Islam
Seronok tengok kalau ada geng macam tu. Boleh bincang buat jamuan

Moga roh mereka tenang di sana - sedih.

lieyalatif said...

tu syok kalo opismate satu kepala...nak buat ape2 aktivit senangkan..... lieya nampak ade sate tu...nyummmmm!!! heheheeheh

tu laa jumaat ari tu lieya n the geng pun pakai baju hitam...walopun bukan ahli keluarga kite tapi kite tetap sayu dan sedih dgn situasi yg berlaku....tgk keranda keluar dari perut kapal terbang tu ya Allah berjurai2 airmate.....

alfatihah...

adyna said...

Wah meriahnya ..

Takziah juga pada keluarga mangsa mh17

saly said...

al-fatihah utk keluarga mgsa..kita tiada ptalian pun turut trasa kesedihan...

meriah,..suka kn kalu ade mjlis gini,lg2 kalu masing2 spoting..

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Alhamdulillah dalam kemeriahan open house masih tak lupa kirimkan doa buat mereka yang menjadi mangsa tragedi MH17.. Al-Fatihah..semoga mereka tenang di sana..

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Kami tak dek open house tahun nie... di tukarkan menjadi majlis tahlil je...

Post a Comment

tq 4ur comments~