Followers

Jan 4, 2010

Lain Kali INGAT~

Alkisah, maka tersebut la kisah....masa mE, my HuB n kawan2 opis when out for Bengkel kat Perlis, dowang sibuk la citer pasal nak gi Hatyai (dah alang2 dekat kan..) aku lak kemain sonok la, tu tak tau lagi tu...ade mende yg takde tu...hahaha!
ape mende tu?!
passport 1!
IC!
wahahaha...rasa nak nangis la jalan2 tak de IC...huhuu..mcm bukan warganegara Malaysia dah mE rasa, aduhhhh, sedihh, nyesal, kecewa, sume segala mende ade dlm hidup ku time itu...hurm, tak dapek la jenjalan ke Hatyai....hurm...rugi!rugi!
tapi, mE n my HuB n beberapa org lagi (bakal ibu pun ade tau) kiteorang wat plan gi Langkawi, naik Feri, hehehe...takpe2, janji leh wat ku gumbira...
walaupun geram dgn IC yg tak dok lekat dlm walet, huuu....

lain Kali diri Sendiri kene la Ingat!
salah Sape?!
AKU laaa....

2 princes N princess Yg Sweet:

Syue Mustafa said...

Nasib baik tak kena tangkap. Kalau tak sia-sia jer........

eMMe said...

mmg berdoa tak henti2 la kak masa tuu....huhuuu...

Post a Comment

tq 4ur comments~