Followers

Jan 26, 2010

Nasi Ayam Pulek~

Salam to All my bloggers~

Sepatot nye n3 ni semalam mE post tau, tapi anggap la >> Malam tadi mE balik awai, coz mr HuB cuti, katanye penyakit malas tetibe dtg, so, minta tolong la mr HuB beli barang2 utk wat nasi ayam, hehehe..tQ B...

so, ni lah hasil presentation mE, amacam? hehehe~

amik gambar dari sini la..


ok dari sini plak, acctually, idea nasi ayam ni datang nye dari Puan Syira, resepi pun dari dia, katanye dari mak nye, so, aku alter skit2 la, tak nak rasenye same cam Puan syira nye resepi, it my OR tau, hiks~ saje je....

7 princes N princess Yg Sweet:

ita cutevirus said...

sodapnyer...

shah-ira said...

wah... dapat resepi trus buat ke.. cik abe komen apa.. sedap tak?? heheh

eMMe said...

hye ita...tgk pun sodap kan..kan...

Shah-ira
aa'ah....terus buat la...
saja tgh ade idea, n nasi ayam pun lame tak makan, baik masak, puas hatiku, hehehe...

MiDiAiDa said...

sedappnyeee..nape x de resepi..ley try2 plak..heheh..

eMMe said...

hehehe,, tq...nak resepi ke?
tak yah la, reka2 je...hehehe...

nnt mE tempek resepi yea...

Syue Mustafa said...

Nampak macam sedap. Share ler resepi tu...

eMMe said...

sedap....bleh je share, nnt erk, tunggu....

Post a Comment

tq 4ur comments~