Followers

Jan 14, 2010

Walimatul Urus Majlis Perkahwinan Shimah dan Asri

Salam All~

Pada 16 Januari 2010 ini akan berlangsungnye perkahwinan Shimah dan pasangannya Asri, di Taman Teluk Kemang, Port Dickson, Negeri Sembilan, hope aku dpt tgk ko Shimah, tak patot la kalo aku tak dtg, hehehe...huB aku pun dah diberitahu awal2...stakat nih, all plan berjalan dgn lancar, mmg nak sgt tgk ko dok sanding atas pelamin dgn baju pengantin, hehehe...baju color biru kan, leh la bergambar dgn ko nnt shima, leh la jumpe kawan2 yg dah lame tak jumpe, sape2 lagi yg free that day, jemput2 la yea, kak zura, takkan tak tak dtg kot, Amaliza...hope jumpe ko gak, tau..ko nak fly balik Damascus kan...kan...rindu tau kat ko...huhu...finally, doakan Shimah n Asri bahagia selamanya..Amin....

"Selamat Pengantin Baru Shimah & Asri"

pst: pasni, sape yg pregnant dlu? kau atau aku shima? heee...tak kesah la sesape, rezeki tu datang Dari Allah swt...

2 princes N princess Yg Sweet:

lovelywa said...

tak dapek la nk dtg emmi..hubby kene keje plak..lgpun now akak tgh sibuk2 nk pindah rumah kan..nnti boh gamba kawin shima ek..leh nengok..

eMMe said...

tak pe la kak azue...
leh jumpe lain kali
InsyaAllah...

Post a Comment

tq 4ur comments~