Followers

Mar 24, 2010

Arghh! Award la Pulak~


Wazzup Doc?!

APE nak ckp nih?! siyes Idea beku, TQ sgt kat Kak Jue, sudi award kan blog kite yg tak brape boom2bastik nih...


ohya! ade plak Peraturan n Syaratnya (ade hadiah tak?)


1- Thank & link the person that gave you the award.
Tq Sis Jue, n www.kisahjuliana.blogspot.com (tatau nak wat link juga selamba je la) hahaha

2- Pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic.
sape2 yg walking2 kat blog mE silalah amik award nih, blog anda automatik terpilih utk menerima award ini, hahaha...senang je mE nih...

3- Contact said blogs and let them know they've won the award.
ye ye, t me contact la, tapi kowang ade shoutbox kat blog lagi senang mE mau Contact...

4- State 7 thing about yourself.
i) i'm only wife to mR Azwan b Abdullah
ii)i'm loves cooking for mR HuB
iii) I Love mR HuB so much
iv) I Miss u so Much
v) I Need U n Really2 want U Mr HuB
vi) I'm only have U for All my Life,
vii)I married coz u want mE too (tahpape tah kan..hahah)


I dont want to keep this award alone, n wanna share this beutie award to a very fantastic bloggers.. here it is, hope u'll like it :-

~ Ezah (walaupun kak jue dah kasi award dulu..)
~ Prince Smile
~ Alynn Choong (tau kak jue dah award dulu...)
~ Umie Aiesya
~ kak Zura
~ D@D@ (mesti bgtau!)
~ Rienduan (mesti mau!)
~ Mawarbiru (mesti punye)
~ fabulous.Farah (mesti tau n mau)
~ Suhaida Supalio (amik tau award dr saya ni)
~ syarienarifen (ni pun award)
~ Puan Syira (ni pun layak dpt award hehe)
~ kak Yusliza (come on sis, take this award)
~ Bro Azuan (ni mesti kene bgtau nih!)

p/s: Thanks to All followers Friend yg sudi blogwalking kat umah yg tak seberapa ni, and dpt award lak tuh, thanks again Sis Jue

3 princes N princess Yg Sweet:

fabulous.farah said...

hehe..dah buat la semalm.btw..thanks ya~

eMMe said...

thanks again farah...hik hik~

SYARIENARIFEN said...

UWAAAA ATAK.. ATIK PUN KENE KE.. HUHUHU.. MACEH ATAK.. NANT ATIK WAT..

Post a Comment

tq 4ur comments~