Followers

Jul 5, 2011

"Jom Join Bloglist Wacanaku"

Anak Mak Suke Tag: Kaki Wayang





Tuan Penganjur: Pembawa Wacana  
  1. Buat Entri bertajuk "Jom Join Bloglist Wacanaku"
  2. Macam biase...tempek header aku tu..dan linkkan ke entri nie..
  3. Nyatakan la sebab-sebab kenapa nak join??? Sebab Kena TAG, Kalo tak kene TAG, mmg tak tahu pun kewujudan blog Wacanamu ini tau Bro! Boleh gak, wat ramaikan kawan2 di dunia Blog...
  4. TAG la sorang blogger yang korang rasa patut di tag...ajak la kawan-kawan kan... >>>Sifu Im
  5. Dah siap, tinggalkan link korang di entri nie...ENTRI Ni SAHAJA ok... Komen di entri lain tak dikira..

2 princes N princess Yg Sweet:

Penjana Minda Strategik said...

Anak mak lah katakan..

sifu im said...

akk..sory xsmpt nk wt entry ni..hehe..tpi tq sbb tag

Post a Comment

tq 4ur comments~