Followers

Jul 22, 2011

Today Is My...................

Tak tau nak kata apa lah...
Yang pasti dalam hati....
mE harap mE diberikan kesihatan yang baik oleh Allah swt
agar mE dapat jalani hidup mE ini bersama org-org yang amat-amat me sayang dan cinta
Terima kasih Ya Allah, aku masih bernafas di atas bumi ini

Ya Allah...
berikanlah kami kebahagiaan di dunia dan akhirat...
dah peliharalah kami dari azab api neraka...

Amin...amin...ya rabbal'aalamin...

"Wahai Tuhanku! Janganlah Engkau biarkan daku seorang diri (dengan tidak meninggalkan zuriat); dan Engkaulah jua sebaik-baik yang mewarisi"  
                                                                                                                         (Al-Anbiya' : 89)

Doa Kesyukuran:

"Wahai Tuhanku, ilhamkanlah daku supaya tetap bersyukur akan nikmatMu yang Engkau kurniakan kepadaku dan kepada ibu bapaku, dan supaya aku tetap mengerjakan amal soleh yang Engkau redai; dan masukkanlah daku - dengan limpah rahmatMu - dalam kumpulan hamba-hambaMu yang soleh"

                                                                                                                    (An-Naml : 19)

25 princes N princess Yg Sweet:

Sidratul Muntaha said...

happy birthday ye emme..
yg ke brp yerk?!
ehehhe

Ena said...

EPI BESDAY ME..

MOGA APA YG DIHAJATI AKAN DIPERKENANKAN OLEHNYA.. AMIN

^__^

NM02 said...
This comment has been removed by the author.
NM02 said...

hepi besday dear!

moga kamu sentiasa diberkati, dirahmati dan dilindungi oleh Allah swt

insyaAllah.. sama2 kita terus berdoa moga akan dikurniakan zuriat. teruskan berusaha ye..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

hppy birthday my sis emme..

moge pnjg umur,murah rezeki..

apa yg dihajati diperoleh yer..

aminnnn...

::misz maney:: said...

selamat hari lahir kak emmi :))

Eye_nee said...

Allah Selamat kan Kamu...
Allah Selamat kan Kamu...
Allah Selamat kan..
My dearest Princess eMMe...
Allah Selamat Kan Kamuuuuu..

Hepi Besday Sis..
Semoga Panjang Umur...Murah rezeki..
Luv Yaaaa...

Mrs Azhar said...

Happy Birthday, Emme dearie! Wani doakan Emme sentiasa di bawah peliharaan Allah, bahagia sampai akhir hayat, dan dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah. Amin...

lydzar said...

happy birthday!!

Dilla Ady said...

hepi sebeday emme cayam!!

pandai edit gambar tu sampai nampak cam btul2 meraih ngan sebeday celebration..

cheqna said...

amin....
dah wish kat fb kan??
hehehee
pepun moga2 hepi sokmolah =)

Mrs Nageb said...

Happy birthdayauntie,dari mareesa dan family :)
Semoga panjang mur dan dimurahkan rezek...happysokmo ok... :) mwah...mwah..

RozSyah said...

selamat hari lahir kawanku emme..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu..aku doakan juga semoga ko sihat, beroleh kebahagiaan dan dapat anak-anak yang ramai..hihihi..

erienz said...

epy besday me, moga sntiasa ceria selalu...diberikan kesihatan yang baik dan dikurniakan cahaya mata yg comel2...

Pepel BoNda AmaNi said...

umur hanya number kan...anyway hapie besday my levely prenz...semoga semua harapan dan impian menjadi kenyataan..amin...

Anonymous said...

hepi besday to you..u're born in the zoo...with the monkey & kangaroo...hepi besday to you...
Sure me dh boring dgr...hehehe
May all your dreams & wishes come true...Me!

Luv,
~Kak Nainy~

wahida said...

hepi besday my dear...

semoga panjang umur murah rezeki dan sentiasa diberikan kesihatan yg baik hendaknya...amin....

Syue Mustafa said...

Happy birthday Emme. Semoga panjang umur & dimurahkan rezeki....

a.samad jaafar said...

hepi besday sahabatku eMMe.. moga Allah memberkati hidup mE.. dipermudahkan segala urusan..juga diberi nikmat tertinggi iaitu.. ketenangan.. amin..

norh said...

Happy Birthday.. :)

Abang Jonni said...

selamat hari jadi....


moga panjang umur dan murah rezeki...

rDnA said...

Happy birthday emme..smoga pjg umur,murah rezeki dan bhagia selalu..

MulutPayau said...

Selamat hari lahir dik....semoga pnjng umur dan bertambah rezeki...serta sntiasa ceria dlam mnjalani kehidupan seharian...

Mama Gee said...

terlambat pulak...
hapi belated buffday ya emme... :)

eKa said...

happy birthday me...eka doakan semoga apa yg dihajati akan tercapai kelak :) amin

Post a Comment

tq 4ur comments~