Followers

Jul 14, 2011

Tak Mampu...Tapi Gigih Juga Utk Update!!

Cite lama, lama tak lama sgt la
Baru tak baru sgt la
tapi bagi saya ianya BARU...Heeee~ (MOOD nak UPDATE BLOG la katakan, hahahaha)

 Sebahagian gambar-gambar sebagai tanda kenang-kenangan di Medan, Indonesia

 Jalan-Jalan lagi Bandar Medan sambil cuci2 mata, tak shoping pun, coz bajet 0
 Exercise kaki lagi, sambil isi perot, penat jalan mesti lapar kan...
 kalo bab makan-makan, mmg tak mo tgk je, sambar......!!!
 Dah sampai Lake Toba, permandangan yg menakjubkan dan mengagumkan cewah!
 Geng-Geng kami, bukan kami je kat Medan, ade join group Malaysia yg lain, dari Georgetown tuuu....
 Ke Pulau Samosir, perkampungan orang Batak (org makan org hahahaha)
 Sebahagian gambar-gambar tempat pemancungan 

Kelihatan kanak-kanak yg sanggup menunjukkan aksi yg kami sendiri tak sanggup ( Dialog kanak2: Lemparkan la syiling nya buk....) lantas menyelamlah mereka bg mendapatkan syiling yg dilemparkan....demi sesuap nasi... kesian dan insaf seketika, lagi insaf melihat luka atau BUAH TANGAN buat kalian dari Medan with ....:::LOVE:::...

16 princes N princess Yg Sweet:

Eye_nee said...

Sis...baru jer akk bercdg nak kesini dgn geng kg..nampak cantik juga medan yer sis...

My Little Diary said...

14tahun dulu saya pernah pegi medan...huhu

al-lavendari said...

cantik-cantiknya gambar yang awak ambil .. dan pandai pulak awak susun begitu. uncle tak pandai. kalau nak upload pun, upload satu-satu.

tengok gambar itu mengingatkan kunjungan uncle ke sana beberapa tahun lalu. nampaknya susunan acaranya lebih kurang sama. kalau nak compare gambar, silalah ke sini ..

http://al-lavendari.blogspot.com/2010/08/terkenang-semasa-dulu-medan-indonesia.html

.: iEyLa :. said...

ehem2...mood Medan xabis lg upenye kakak saye ni...

Mrs Nageb said...

Bestnye........jeles..jeles ngan auntie..huhuhuhuhuhu

MulutPayau said...

wahhh!!!! seronoknya ke Medan...akak ke sana tahun lepas....tapi tak brkesempatan ke Danau Toba......cantikkan pmndngan di sana...

rDnA said...

cam best jer gi medan ni..klu nak shopping brg murah2 x emme??

cheqna said...

pemancungan???
patutla senyap..bercuti rupanya yer...=)

Lina Rahim said...

tuan blog, pengkomen ini tak malu nak mintak souvenier..hahahha

Ena said...

p medan rupanya..
bestnye..

ntah bila turn kami pulak.. hihi

RozSyah said...

wow..ko gi medan rupanya...ada ole-ole utk aku tak?

NM02 said...

ooo... sakan makan hangin ye kamu!! luka tu knp plak?

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

bilalah agknya leh smpai ke sana =(

Mrs Azhar said...

best kan bjln tpt org. wani pegi medan masa belajar diploma dulu. masa tu best sbb byk dpt sponsor. =) lake toba sgt cntk kn. subhanallah..

♥e'in♥ said...

blog akk dh kena review.. jom terjah.. :)

Amy Syaquena said...

wah bestnya pergi jalan2 amy dah lame x ke sana..mesti dah banyak perubahan kan..

Post a Comment

tq 4ur comments~