Followers

Jul 25, 2011

Seronoknya.....Bila Mereka Ada Bersama

Assalamualaikum my dear bloggers.. How's uols life today? Harap semuanya baik-baik saja
kalo tak sihat (maybe terlebih makan durian / rambutan) kurang2 kanlah.....minum air masak banyak yea...mmg musim skrg nih, heehee...

Terima kasih sgt2 saya nak ucakan kepada semua bloggers yg wish besday pada mE..hurm...rasa happy + sedih, coz tak lupe utk ucapkan selamat pada mE...

Baru-Baru ni mE balik kampung Mr HuB di Gemas, kabarnya ada musim durian, tgh rancak gugur katanya, mmg betul pun, kalo tak leh control, mmg bedak durian tu sensowang je, tapi sebab ramai adik-bradik mr HuB yg balik, semua nak merasa...........sejak menginjak angka 30 ni, kurang skit gemar durian, tapi seronok kalo dah ramai-ramai berkumpul, jadi berselera lah! heeeee....

Meh layan mata tgk gambar-gambar...syok!

 Tebal isi durian ni, color pun dah nak ke oren...

 Wekkk~ tak baik tau Aisyah
 Kalau berkumpul......ada je yg geli kan hati ku....hehehe
 Belah Malam Aktiviti VVQ....syok kan....
 Sebenarnya kami nak kasi jeles kat org Kemaman yg tak dpt join kami, yeeehaaaa~
 Manjanya kami berdua ni....hiks~
 nak ckp terima kasih sgt-sgt kat Sis In Law, tak sangka ada kek besday utk saya~ huhuuu....
 Mcm ni keadaannya dah mcm kenduri kan.....
 mcm ni la, anak2 buah kalo dpt kek, semua nak terkam!!!
 Bro yg paling sporting....bab Salai, pas je kat Abg Long ni...
Perghhhh!!!! rugi kalo tak rasa, tak cukup ni sowang seekor...hahahhaa

Sekian, Gambar yg buat saya tersenyum bila menatapnye banyak2 kali..........

16 princes N princess Yg Sweet:

lydzar said...

wah seronoknya berkenduri durian!! saya pon makan durian gak smlm..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah,meriah toi sis!!

suke tgk keli tu..

Ayuraza said...

sedapnyer bbq..doyannnn...sedapnyer balik kampung..

eh..ayu punya mana?? hehe

Dilla Ady said...

seronotnye celebrate camni..meriah jek..

Pepel BoNda AmaNi said...

balik kampung memang penuh xtvt kan ...nie yang buatkan wa rindukan kampung halaman wa nie...

Eye_nee said...

Bila dah berkumpul begini...tak terbayang keseronokannya yer sis...

ratusiput said...

mmg best kalau reramai cmni kan...ratu takde kg...tak mkn doyan... :)

cheqna said...

bila dah berkumpul ramai2 memang besh..=)

Abang Jonni said...

duriannnnn... ooooo duriannnnn...

huhuhuhu

Cik Ina Do do Cheng said...

wah mana-mana ada doryan ye. cik ina buat cheese cake durian malam tadi . singgahlah kat blog dapur dan oven cik ina.


SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN MINGGU DEPAN YE.

Amy Syaquena said...

happy belated birthday sis , kalau lihat pada gambar terserlah keceriaan dan keseronokan di wajah sis , ikan semilang panggang tu sodap ow dapat pulak masak lomak cili api perghh!! memang terangkat ow..

munna said...

klu berkumpul mcm ni..meriah dan seronok rasanya....

gedek! said...

Gambar yang last tu TAK TAHAN!

MulutPayau said...

woww...makan durian!!!! bestnya....tmbah pulak kalau kmpul ramai2...ada lagi tak?????

.: iEyLa :. said...

ooppsss..meleleyh air liur..hikhik

WuMing said...

Durian ni kadang-kadang layan syok jugak... Tapi kadang-kadang... tengok saja...

Post a Comment

tq 4ur comments~