Followers

Nov 21, 2012

21 Nov 2011: Word less Wednesday

Salam to All my dear love bloggers.
Hari ini last post dari Me
after this, tak tau la bile dpt
up entry2 baru...
tgk keadaan Me
n kesihatan Me
tgk babies if tak banyak ragam nya...
InsyaAllah...
doa2 kan Me
dipermudahkan melalui hidup sebagai ibu anak 2
InsyaAllah.. moga2 selamat melahirkan kembar
Amin........YarabbalAlamin.......

Terima kasih. kepada semua yg byk beri kata kata nasihat
semangat serta kekuatan kat Me

Sayang berkekalan dari Me,
Muahsss~

41 princes N princess Yg Sweet:

the malay male said...

Semoga dipermudahkan

.: iEyLa :. said...

take care kakak cayunk...
hope sumenye dipermudahkan...
syg akk..

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui akan sntiasa rindukan akk.. nanti tegur2 eea bila dah on9.. tak sbr nak tgk kembar,moga semuanya selamat.. amiinn.

Mrs Lurve said...

semoga semenya dipermudahkan..insyaAllah...kami mendoakan

cheqna said...

moga allah mempermudahkan segalanya =)
take care dear

BERT said...

smoga akak selamat ya.. macam akak pemebdahan dirancang biasanya lebih mudah dan tak sakit kak.. jangan risau.. akak takkan ada alami rasa contraction dan rasa ngilu pun.. tau2 je baby dah keluar..macam saya kes emergency so mmg lain sket.. ada org lain kalao emergncy tak sakit.. tapi saya sakit.. pasrah jela.. ehhe.. yang penting akak berdoa dan jangan stress ya.. kene bertenang dan tak perlu takut.. insyallah semuanya selamat nanti.. lebyu kak emme.. nanti mesti rindu dengan entry kak emme.. cepat update tau bila dah boleh update hehehehehe.. tak sabar nak tengok kecomelan kembar akak nanti yeay!

Deqla manjew said...

kreatipnye jari jemari tu.. hihi... selmt bersalin yer kak..moga dipermudahkan semuanya..x sabar nk tgk gmbr baby...!! :D

SYANI said...

Emme dah nak bersalin ye.. Semoga Allah mudahkan semuanya.. Nanti cepat2 update letak gambar baby yer...

~~AzaLea~~ said...

Emme, gud luck.. sy doakan yg terbaik utk emme, asben n babies.. tak sbr nak tgk bebdk comel tu kluar...

Take k dear..

Munnafendy said...

in shaa Allah..semoga semua bjalan lancar :)

azizah :) said...

moga di permudahkan bersalin kak :) nanti free2 boleh la yer berblog janji kesihatan akak di uatamakn..

PinkUmmi said...

semoga dipermudahkan segala2nya

norh said...

moga dipermudahkan ye dear..
nanti cepat2 upload gambar twin eh.. :)

BaTiK_PiNk said...

terteleng2 kepala nak faham apa maksud gambar tu....hahaha.....abjad a-z rupanya...semoga dipermudahkan ye puan emme!

maya amir said...

nanti kalau dah bersalin, cpt2 up gmbr twin tu ye:)moga dipermudahkan segalanya..amin

Kesuma Angsana said...

moga semuanye ok ye emme!

Noli@Ibu Wafa said...

in sha Allah..moga dipermudahkan segala ye emme..aamiinn...selawat doa dan zikir byk2 :)

Miss Layaleya said...

Take care dear.. Hugs..

rieda_ffya said...

semoga semua selamat n cepat post pic baby ye..

QasehnyaRania said...

semoga selamat semuanya yer:D

tak sabar nk tgk twins ;D

MulutPayau said...

Assalamualaikum dear..
Dah hampir nak bersalin ya...semoga Allah permudahkan segalanya.....

Anonymous said...

will always pray for you and yours baby's healthy. moga dipermudahkan urusan me. tak sabor nak tgk babies.

mama aryan said...

terlambat akak komen ye..berkursus hari tu..moga urusan me dipermudahkan

NURUL SYAZWANI said...

moga dipermudahkan semua urusan kak =)

munna said...

tahniah emme...comelnya twins tu....

Cho Zila said...

kreatif sesangatler orangnyer yerk...
moga dipermudahkan segalanya..
dah senang2 nanti blog ler balik...

Kakzakie said...

Moga Me sihat hendaknya dah sedang berehat kini. Tak sabarnya kakak nak tengok baby. En abang Me tak boleh upload gambar ke? Kalau dapat tengok baby jadilah tak payah tulis apa-apa.

Fifi Nadhrah said...

salam kenal dari fifi..

rDnA said...

Moga dipermudahkn semuanya..nnt dh bersalin cpt2 upload gambar baby yer..bestnye nk dpt twin

Ann Ishak said...

insyaAllah emme dengan baby pasti selamat dan sihat nanti. tak sabar rasanya nak tatap wajah baby2 emme, mesti comel macam ibunya

Fara Fadzil said...

wahh..seronoknya nak sambut kelahiran twin..tahniah in advance!
semoga dipermudahkan segalanye..
jemput dtg my blog bila ada masa nnt ye :)

www.naturally-vitamin.blogspot.com

Cinta Misteri said...

Sayang emme jgk..
Take care yep dior. Hope evrythg fine & success.
InsyaAllah kamu dilindungi dan dilimpahi doa2 dr kwn2 disini..

ieda said...

insyaallah dik
x sabar nak tgk bb dan me ..
akk doakan
jgn risau2 tau dik ..
take care ..

nadia said...

kak emme, kalau dah bersalin, jangan lupa up gambar baby yeee. nak tengokkkkkkkk ;)

Kakzakie said...

Mesti tengah tidur nie.

Alahai siapalah nak tolong Emme upload gambar twin tu. En daddy twins tolonglah. Auntie Zakie dah tak sabar nak tengok tau..

Jaga diri/kesihatn ye Me..

Cinta Misteri said...

Congratulation my Dior...

http://cintaitumisteri.blogspot.com/2012/11/tahniah-emme-dan-azwan.html

(copet pic dr fb hubby kamu)

m@m@yAyA said...

kakak ku........

manalah akk menghilang nie?xsbr nk thu pkmbngan akk ngn babies~
yaya pn da xsbr nk tgk kwn baru dia~

Cptla update kak,jgnla wat ku tertunggu2..

Semoga sumenya dipermudahkan yer~

adyna said...

amin..semoga dipermudahkan segalaNya emme..

QasehnyaRania said...

singgah melawat akak :D

Cikgu Ma said...

moga semuanya selamat yea =)

outbound malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

Post a Comment

tq 4ur comments~